Megerősítették az erdők védelmét Kárpátalján

E hét kezdetétől a kárpátaljai állami erdők területén megkezdték munkálataikat a rajtaütő brigádok, amelyek azt ellenőrzik, hogy ne történjenek illegális fakivágások.

A rajtaütő brigádok Kocur Ihor Nesztorovics, a Kárpátaljai Területi Erdő- és Vadgazdaság Igazgatósága helyettes vezetőjének irányítása alatt jöttek létre. Igor Kocur elmondása szerint a rajtaütők éjjel-nappal járőröznek, s így remélhetőleg semmilyen erdészeti vagy vadászati törvénysértés nem fog végbemenni Kárpátalján. A rajtütő brigádokat az erdészeti gazdaságok speciális osztályának dolgozói, valamint a Kárpátaljai Területi Erdő- és Vadgazdaság erdővédelmi és belső ellenőrzési osztályának munkatársai alkotják – írja a Kárpátalja hetilap internetes változata.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Korrupt erdészeket lepleztek le az SZBU alkalmazottai KárpátaljánLopott fával borult fel egy teherautó megyénkben: ketten meghaltak2016-ban a kárpátaljai rendőrség mintegy száz büntetőeljárást indított illegális fakivágás miattRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: erdészet, erdők, illegális fakivágás, Kárpátalja, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátalja


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »