Megérkeztek az első bevándorlók Körmendre

Megérkeztek az első bevándorlók Körmendre

Hétfőn hivatalosan is megérkeztek a fideszes vezetésű Körmend nyílt menekülttáborába az újabb migránsok. Ez az eset a Jobbik szerint első jele annak, hogy a Fidesz mindenféle kommunikációs trükkje ellenére, Brüsszel parancsának engedelmeskedve idegen szokású, kultúrájú embereket enged betelepíteni Magyarországra – írja Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke hétfő sajtóközleményében.

A politikus szerint a Fidesz-kormány szavai szájhősködéssé, népszavazási kezdeményezése, melyet korábban annak időbeli elhúzódása miatt még hevesen ellenzett, hiteltelenné vált. Korábban bebizonyosodott: Orbán Viktor családja és kormánya is egy terrorgyanúba keveredett, körözött arab üzletemberrel bizniszel, most pedig Körmend lakosait kívánja migránsok okozta veszélyeknek kitenni.

A Jobbik az Alaptörvényben rögzítené, hogy Magyarország nem kér a bevándorlókból, ez a megoldás ugyanis nem kerül milliárdokba, kiküszöböli az esetleges érvénytelen vagy eredménytelen népszavazás okozta kudarcot, továbbá gyorsan és a legmagasabb jogi szinten garantálná az idegenek betelepítésének elutasítását.

A befogadó állomás nyitott, tehát a bevándorlók bármikor elhagyhatják azt. Az már biztosan nem fog megtörténni, hogy a migránsok egyszerűen átsétálnak Ausztriába, az osztrák hatóságok ugyanis már korábban megszigorították a határellenőrzést.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »