Megalakult a németországi SZDSZ – az ötödik hadoszlop a Bundestagba igyekszik

Megalakult a németországi SZDSZ – az ötödik hadoszlop a Bundestagba igyekszik

Német Demokraták Szövetsége néven politikai migránspárt alakult Németországban. A legfőbb alapító atyák elmondása szerint Németországban máris 5-15 millióra tehető azoknak a „török gyökerekkel rendelkező” német állampolgárságú személyeknek a száma, akik a legközelebbi szövetségi képviselőházi (Bundestag) választásokon a most megalakult pártra szavazhatnak. Szórólapjain az új párt a többi között azt hirdeti, hogy „Németország nem a vendégmunkások, hanem a migránsok országa” – olvasható a patriota.de hírportálon.

Berlinben 2016. június 26-án megalakult a Német Demokraták Szövetsége (Allianz Deutscher Demokraten – ADD) nevű migránspárt, amelynek török származású vezetősége a párt zászlaja alá várja az összes már német állampolgársággal rendelkező, illetve a nemrég érkezett és a jövőben érkező országhódítót. A három török származású pártalapító, Ramazan Akbas, Remzi Aru és Halil Ertem a sajtó képviselőinek elmondta: Az ADD-nek Németországban már most 5-15 millió potenciális választója lehet a legközelebbi szövetségi képviselőházi (Bundestag) választásokon. Németországban jelenleg 62 millió választásra jogosult állampolgár él, s úgy 70 százalékos részvétel esetén ez azt jelenti, hogy a következő Bundestag-választásokon 8-24,2 százalék adhatja le szavazatát az új migránspártra.

A következő törvényhozási periódusban pedig az ADD könnyen megelőzheti az utóbbi időkben a népszerűségéből sokat vesztett (éppen a migránspátyolgató politikája miatt – H. J.) Németország Szociáldemokrata Pártját (SPD), s ezzel az ország második politikai és parlamenti erejévé válhat. A pártalapító politikusok ezenkívül hangsúlyozták, hogy az ADD éppen olyan erős lehet majd a Bundestagban, mint amilyenné mostanra vált a bevándorlást ellenző Alternative für Deutschland (AfD). Az új migránspárt szórólapján alapkövetelésként szerepel: 1. „Az iszlám legyen Németország része!” 2. „Németország nem a vendégmunkásoké, hanem a migránsoké!” 3. „Választójogot a külföldieknek!” 4. „Teljes jogú tagságot Törökországnak az Európai Unióban!”

Közben a Németország fölötti kormányzásra törekvő, a németséget és a kereszténységet legyőzni készülő új párt a Facebook-oldalán megkezdte a tagtoborzást. Remzi Aru, az új párt elnöke Recep Tayyip Erdogan török elnök híve és politikájának elkötelezett támogatója, tehát egyértelműen iszlamista. Érik a gyümölcs, pontosabban lassan beérik Angela Merkel és a többi nemzetáruló „német” politikus bűnös politikájának a gyümölcse.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »