Még nem ért véget Rogán hosszú éjszakája

Valtonos cég adta bérbe a miniszter családjának a német rendszámú Mercedes Benzt.

Logikailag hibásnak tűnik az az érvelés, miszerint Rogán Antalnak és családjának azért ajánlotta fel a Fly-Coop Kft. tulajdonosa, hogy a cég luxushelikopterével hazahozzák őket egy hét végi esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka autózniuk. Ugyanis – amint azt megírtuk – a miniszter a szombati lakodalom utáni éjszakát egy előkelő mándoki hotelben, a Forgách Kastélyban töltötte.

Nem ez az egyetlen körülmény, ami arra utal, hogy a fideszes politikus és környezete nem mond igazat a kiruccanásról. Miután ugyanis a Népszabadság érdeklődni kezdett Rogánnál a helikopteres utazásról, a miniszter egyszerűen letagadta, és perrel fenyegetett, ha hazugságot írnak róla. Később azonban a lap elküldte neki a fényképeket, amelyen látható a luxushelikopterből kiszálló és egy körülbelül 35 milliós Mercedesbe beszálló Rogán Antal is. A tárcavezető ezután már nem fenyegetőzött, sőt nem is reagált. A gépjárművet a Valton-Master Car adta bérbe. A cég 2013-ig „formálisan” a kormánnyal kimondottan jó kapcsolatot ápoló Valton Security luxusautók bérbeadására szakosodott leányvállalata volt.

A Demokratikus Koalíció Rogán újbóli nemzetbiztonsági átvilágítását követeli a miniszter „átláthatatlan” üzleti kapcsolatai miatt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »