Még csak 13 éves a C- típusú bűnöző, de már rettegésben tart egy kisvárost

Több helyen is fosztogatott és félelmet keltett az a 3 “fiatal”, akiket elfogtak a rendőrök. A rendőrség néhány órán belül elfogta a rablással és lopással is gyanúsított három ópályi “fiút”, egy 20 évest, egy 16 évest és egy 13 éves, de a zsaruk valamiért kifelejtették a származást a híradásból.

Magyar Menedék - Badiny

A háromfős társaság tagjai 2016. május 11-én este 8 órakor Mátészalkán a Kisfaludy utcában azért bántottak egy 23 éves helyi férfit, hogy a mobiltelefonját megszerezzék.

A férfit a földre vitték, egyikük átkutatta a ruháját és elvette a mobiltelefont, és a hozzá tartozó töltőt. A “fiúk” a rablás után további bűncselekményeket követtek el. Betörtek Mátészalkán egy élelmiszerboltba, ahonnan készpénzt és egy pékáru boltba, ahonnan cukrászsüteményeket, mobiltelefont, írószereket loptak el.

Egy mátészalkai ruházati üzletbe is megpróbáltak betörni, de ott nem jártak sikerrel. Ópályiban egy presszóba törtek be, onnan édességeket vittek el. Bementek egy ópályi lakóház udvarára is, ahonnan terítőket és egy hőmérőt loptak.. A rendőrség a három ópályi “fiút” kihallgatta és őrizetbe vette – írja a police.hu.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »