Meg akarta ölni rokonát egy testvérpár Nyíregyházán

Vádemelést javasol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egy testvérpár ellen – olvasható a police.hu oldalon. Mint írják, a 37 éves nyíregyházi és a 33 éves nagyszállási férfi a frissen lezárt nyomozás adatai szerint április 9-én Nyíregyházán, az egyik élelmiszer-áruház parkolójába beszélt meg találkozót egyik rokonával, azzal a szándékkal, hogy korábbi nézeteltérésük miatt megöljék. A 44 éves nyíregyházi sértett a megbeszélt helyen várta a két férfit, akik megérkezésüket követően több alkalommal egy késsel megszúrták rokonukat, majd a gépkocsit, amivel a helyszínre érkezett, megrongálták. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök – miután a bűncselekmény elkövetésének napján – elfogatóparancsot adtak ki az ismeretlen helyen tartózkodó két feltételezett elkövető ellen, április 11-én mindkettőjüket elfogták. A két gyanúsítottat a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »