Másfél éves palesztin csecsemőt égettek halálra zsidó telepesek a megszállt Ciszjordániában

Másfél éves palesztin csecsemőt égettek halálra zsidó telepesek a megszállt Ciszjordániában

A megszállt Nablusz palesztin város közelében levő Dúmá faluban ma éjszaka megjelentek a bosszúálló zsidó telepesek, fölgyújtottak két palesztin házat, az egyikben benne égett egy másfél éves csecsemő, a szülei és a négyéves fivére súlyos égési sebeket szenvedtek. A gyilkos gyújtogatók a falakra héberül a "bosszú" és az "Éljen a messiás király!" jelszavakat írták – tudósít a Válláh!Hádásot és a Tahrirnews.com hírportál.

A zsidó telepesek ezúttal is az éjszaka közepén, éjfél után két órakor érkeztek meg a Nablusz várostól 25 kilométerre délre fekvő Dúmá palesztin faluba és a település szélén fölgyújtottak két házat. Az egyik épületben szerencsére nem tartózkodott senki, ám a Davábse család házában négyen aludtak. Már javában égett a ház, amikor a szülők fölébredtek, igyekeztek kimenteni a két gyermeküket, ám a kisebbik, a másfél éves ‘Áli Davábse a lángok között lelte halálát. A négyéves gyermeket és a szülőket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba.

Hírdetés

A Hamász Iszlám Ellenállási Mozgalom még a ma éjszakai gyújtogatás előtt néhány nappal mára meghirdette a "harag napját", tüntetésekre szólított föl. A zsidó telepesek néhány órával ezelőtti gaztette nyilván csak olaj a tűzre. Az izraeli hadsereg a tettesek kézre kerítésére katonai helikoptert is bevetett, ám eddig nem sikerült a gyilkosokat elfogni.

Egyértelmű, hogy környékbeli zsidó telepesek a gyilkosok, mert a a gyújtogatás elkövetésének módja a megszállt palesztin lakosságon bosszúskodó, úgynevezett "árcédulásokra" vall az, hogy a tettesek Dúmá faluban is ott hagyták a "fényképüket", azaz egy jókora Dávid-csillag társaságában a fölgyújtott épületek falára héberül ráírták a "bosszú" szót és az "Éljen a messiás király!" vallási jelmondatot.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »