Marsit három hétig győzködték, hogy legyen a Tények arca

Marsit három hétig győzködték, hogy legyen a Tények arca

A TV2 Mokka című reggeli adásának kedden a Tények új műsorvezetői voltak a vendégei; azaz Marsi Anikó és Gönczi Gábor. A hét év után a képernyőre visszatérő Marsi új feladatával kapcsolatban elmondta: „ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, akkor én ma nem ülnék itt.” A műsorvezető nagy megtiszteltetésnek élte meg, hogy megkeresték, de nem volt egyszerű döntés elvállalni a feladatot, mivel az egész életét meg kellett változtatnia e miatt, hiszen két gyermekével és férjével együtt külföldön élt.

Marsi szerint ez volt az az ajánlat, amire nem lehet nemet mondani, hiányzott már neki a TV, nem halmozták el felkérésekkel az elmúlt években. Kökény–Szalai három hétig győzködte Marsit, aki hálás a TV2 hírigazgatójának. „Amit Vivien ebben a háromhetes procedúrában végigküzdött, az fantasztikus volt. Le a kalappal előtte” – utalt arra Marsi Anikó, hogy a hírigazgató kitartásának köszönhető, hogy elvállalta a Tényeket.

Marsi hollywoodi felkérésnek nevezte megkeresését, utalva a csatorna tulajdonosára, Andy Vajnára, de Dirk Gerkenshez – az RTL Klub egykori, a TV2 jelenlegi vezérigazgatója – való ismeretségét is fontosnak tartotta.

Elhangzott az is, hogy a másik leendő műsorvezetővel Gönczi Gáborral már 1997 óta ismerték egymást, RTL Klub Fókusz című műsorban dolgoztak együtt, és régóta barátok. Közös munkájuk május 2-án indul a Tényekben, jó és nagyon nézett műsort akarnak csinálni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »