Március 15-ike, harc identitásunkért

Március 15-ike, harc identitásunkért

Legújabbkori történelmünkben soha nem volt még ennyire aktuális az 1848-as, március 15-ödikei szabadságharcunk üzenete. XIX. századi elődeink a Habsburg, birodalmi elnyomatás ellen küzdöttek, jelenkori önvédelmi harcunknak azonban sokkal magasabb a tétje, mert a mostani küzdelem a magyarságot teljes létében fenyegeti!

Itt már nem csak arról van szó – mint annak idején -, hogy megszűnik édes anyanyelvünk vagy kultúránk. Immár a magyarságot a teljes elnyeletés, a biológiai halál is fenyegeti, melyet külső politikai erők akarnak ránk erőltetni! Magyarországon az “Európai” Unió etnikai tisztogatást akar végrehajtani, Hazánkat afrikanizálni akarják vagy Afganisztánhoz hasonlatossá tenni, azt akarják, hogy itt ne európai, magyar és fehér emberek, hanem harmadik világbeli népek éljenek! Azt akarják, hogy földjeinket ne a mi gyermekeink, hanem a harmadik világbeli népek örököljék! Ez az elnyomatás minden eddiginél, a szovjet és Habsburg elnyomatásnál is rosszabb, mert népünket a teljes kiirtással fenyegeti, ezért helyt kell állnunk! Ezt a háborút azonban nem csak kívülről vívják ellenünk, az elnyomókat beépített ügynökök alattomos aknamunkája segíti. Ezek a sötétben bújkáló gonosztevők észrevétlenül beépültek társadalmunkba és állami intézményeinkbe, ők irányítják a kereskedelmi médiát és felelősek a folyamatos multikulti propagandáért! Ezek az aljas gonosztevők a szomszédaink, ők tanítanak  – pontosabban gyermekeinket uszítják – a katedrákon, az iskolákban és írják az uszító liberálmarxista cikkeket a különböző szennylapokban! Ezért hát vegyük fel a harcot ellenük, ez ellen a minden eddiginél rosszabb külső fenyegetés és annak hazai kollaboránsai ellen!

Végezetül álljon itt Csurka István figyelmeztetése, aki 13 éve látnoki módon figyelmeztetett az “Európai” Unió veszélyeire:


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »