Marasztalják a lemondott orosz szövetségi kapitányt

Vitalij Mutko orosz sportminiszter szeretné, ha Leonyid Szluckij maradna az ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya.

A 2018-as világbajnokságnak otthont adó Oroszország csapata a negyedik helyen végzett a franciaországi Európa-bajnokság B csoportjában, így kiesett, ezért Szluckij hétfő este lemondott posztjáról.

“Szeretném, ha folytatná a munkát. Részletesen meg fogjuk vizsgálni a csapat szereplését. Adok neki néhány nap pihenőt, és ismét beszélni fogok vele” – nyilatkozta kedden Mutko.

Dmitrij Szviscsev, az orosz állami duma sport- és ifjúsági bizottságának elnöke kedden azt javasolta, hogy eresszék szélnek a válogatottat, és meg se hallgassák a lemondását felajánló szövetségi kapitány beszámolóját a törvényhozásban.

A CSZKA Moszkvát is irányító Szluckij tavaly augusztusban váltotta az olasz Fabio Capellót a kapitányi poszton.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Terrorelhárítók védik a csapatokat a labdarúgó Európa-bajnokságonEURO 2016 sorozat: Az Európa-bajnokságok első címvédése – 14. rész (2012)Háború a foci EB-n: 36 szurkolót letartóztattak, 16-an kórházba kerültek, fotókkalRovatok: SportTelepülés: OroszországCímkék: sport, labdarúgás, orosz labdarúgó válogatott, szövetségi kapitány, Vitalij MutkoForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »