Már tárgyalnak a Népszabadság jövőjéről

Már tárgyalnak a Népszabadság jövőjéről

MTI nyomán

Ajánlatot tett a Mediaworks a Népszabadság szerkesztőségének – közölte a kiadó. Mint kiderült: a felek megállapodtak: vasárnap folytatják az egyeztetéseket az üzemi tanács és a szakszervezet bevonásával.

Közleményük szerint szombaton a Mediaworks menedzsmentje azonnali egyeztetést kezdeményezett a Népszabadság felfüggesztésével és újraindításával kapcsolatban Murányi András főszerkesztővel. A kiadó ajánlatot tett, mely szerint a Mediaworks haladéktalanul tárgyal a lap finanszírozásáról vagy újraindításáról, amennyiben a szerkesztőség vezetése olyan stratégiát és üzleti tervet tesz le az asztalra, amely alapján biztosítható a hosszú távú gazdaságos működés (a lap amúgy az utóbbi időben már nyereséget termelt – a szerk.).
    
A Népszabadság főszerkesztője ismertette a menedzsmenttel a szerkesztőség álláspontját, amely szerint a szerkesztőség határozott célja, hogy “együtt maradjon, kizárólag az eddigi, független szakmai minőséget állítsa elő”. Hogy ez lehetséges-e és milyen formában és konstrukcióban, arról tovább egyeztetnek a felek – olvasható a Mediaworks közleményében.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »