Már Richard Dreyfusst is zaklatással vádolják

Már Richard Dreyfusst is zaklatással vádolják

Jessica Teich az ABC-nek írt vígjátékot a 80-as években, ő a húszas éveiben járt, Dreyfuss több mint tíz évvel idősebb nála.

„Felmentem a lakókocsi lépcsőjén, balra fordultam, és ő ott volt a lakókocsi hátuljában, látszott a pénisze, és megpróbált közelebb húzni hozzá. Felállt neki. Emlékszem, hogy az arcomat közel húzta a péniszéhez. Azt akarta, hogy szopjam le”

 – olvasható az Uproxx oldalán a nő visszaemlékezése.

Teich ezt nem tette meg, lelépett, aztán úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna. Elmondása szerint bízott Dreyfussban, kedvelte is őt, ezért méginkább fájdalmas volt átélni a történteket. Később felelősnek is érezte magát, úgy gondolta, hogy talán ő adott olyan jelzéseket, hogy kapható erre.

Hírdetés

Később a színész olyan leveleket írt neki, hogy „meg akarja kúrni”. Dreyfuss szinte azonnal reagált a vádra, elismerte, hogy élete csúcsán, a 70-es években seggfej macsó volt aki flörtölt mindenkivel és drogozott, ezt azóta már megbánta.

„Flörtöltem vele, megpróbáltam megcsókolni, és azt hittem, ez egy kölcsönös dolog volt. Megrémít, hogy megtudtam, nem volt az. Nem tudtam. Átértékelem minden kapcsolatomat, amiről azt hittem, játékos és kölcsönös volt.”

A fia is érintett

Fia, Harry Dreyfuss a közelmúltban kezdte vádolni Kevin Spaceyt azzal, hogy 18 éves korában fogdosta őt, ráadásul úgy, hogy az apja, Richard is ott volt a szobában.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »