Már Huszton is próbálkozott a kárpátaljai gyerekrabló

Előző számunkban írtunk arról, hogy az elmúlt hetekben egy férfi már több alkalommal is próbált elrabolni gyerekeket Ungváron és az ungvári járási falvakban.

Az akkor megjelent cikkekben arról olvashattak, hogy a gyerekrabló egy fekete, szlovák rendszámmal rendelkező BMW X5-ös járművel közlekedett. Egy Facebook-felhasználó szeptember 19-én tette közzé az információt arról, miszerint a bűnöző autót váltott. A legutóbbi esetnél Ungváron, a Szabadság sugárúton az említett férfi már egy piros autóba próbált becsábítani egy fiatalkorú lányt, aki megijedt és elszaladt a helyszínről – írja az ua-reporter.com hírportál.
A bejegyzés írója azt is megemlítette, hogy a gyerek elmondása szerint a gyerekrabló egy kopasz, fehér szakállú férfi.

Szeptember 21-én újabb próbálkozást tett a megyénkben ólálkodó gyerekrabló – ezúttal Huszton. Az ismeretlen férfi ezúttal a Huszti 6. Számú Középiskola egyik tanulóját próbálta elrabolni. Az esetet Roman Kelemen közölte Facebook-oldalán. „Ilyen Huszton még nem történt. Mint megtudtuk, a kislány az órák után elindult haza, amikor ismeretlen személyek egy fekete autóhoz hívták. Felajánlották a kislánynak, hogy elviszik egy kávézóba, ahol bármit kifizetnek neki, amit kér. A gyerek megijedt, s elszaladt az idegenektől” – írja a felhasználó.

Az információt megerősítette az oktatási intézmény igazgatósága is.

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 39. számRovat: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Huszti járásCímkék: HusztKárpátaljaUkrajnabűnügygyerekrabláskékfényukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:hetilap.karpatinfo.net
Tovább a cikkre »