Már forog a szomszédban a Star Wars VIII.

A horvátországi Dubrovnik főutcáján zajló előkészületekről került elő egy videó. Március közepéig forgatnak a városban, állítólag Mark Hamill és Benicio del Toro is a szomszédban lesz.

Március kilencedikén, szerdán megkezdődött a Star Wars VIII. dubrovniki jeleneteinek forgatása az Adria partján fekvő kikötővárosban. Az egykor Délszláv Athénnek és Adria gyöngyének is nevezett település óvárosának főutcáján, a Stradunon nyolcadikán is zajlottak az előkészületek, erről készített videót a Digital Nomads csoport – írja a The Dubrovnik Times.

A mostani felvételek azonban jó eséllyel még nem kerülnek be a filmbe, a portál szerint 11-étől, azaz péntektől zajlik az élőszereplős forgatás a városban. A pletykák szerint a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, valamint Benicio del Toro is ott lesz a stábbal Dubrovnikban, ahol a forgatás egyes hírek szerint március 16-án, más források szerint 21-én zárul.

A lakosság állítólag értesítést kapott az önkormányzattól, amelyben a forgatásról – amely főleg este és éjszaka zajlik majd – és utcalezárásokról tájékoztatták őket. Úgy tudni, tetőn zajló üldözési jelenetet is felvesznek a Stradunon, ahol a portál információi szerint délután kettőig nyitva tarthatnak a kávézók.

A Star Wars nyolcadik epizódját Rian Johnson rendezi, világpremierje pedig 2017. december 15-én lesz. Arról, hogy mi várható Az ébredő Erőt követően, itt írtunk erősen spoileresen.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »