Már aláírást is gyűjtenek „Soros veszélyes terve” miatt

Már aláírást is gyűjtenek  „Soros veszélyes terve” miatt

A Soros-kampány részeként már utcai standokon gyűjtenek aláírásokat és személyes adatokat, hogy később tájékoztató anyagot küldhessenek „Soros veszélyes tervével” kapcsolatban – a fideszes és fidelitasos aktivisták Kispestre is kitelepültek.

Az egyik aktivistától úgy tudjuk, hogy a begyűjtött adatokat a Fidesz használhatja fel, és az aláírások nem kerülhetnek be a nemzeti konzultáció adattárába, „hiszen azt a kormány külön kezeli”; az aláíróktól egyébként lakcímüket is elkérik.

A kispesti stand egyben reklámként is szolgál: Gulyás Gergely, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdára, a Kispesti Vigadóba hirdetett meg lakossági fórumot Védjük meg Magyarországot! címmel. Várhatóan ez az esemény is Soros Györgyről és a bevándorlás veszélyeiről fog szólni.

Az aláíróknak adott kétoldalas prospektus három zanzásított pontot tartalmaz az emlegetett Soros-tervből: a határkerítés lebontása, évente egymillió bevándorló betelepítése, fejenként kilencmillió forint állami segély minden migránsnak.

http://mno.hu/

http://mno.hu/

Mindhárom pont tartalmazza az igazság minimális morzsáját, mégsem felel meg a valóságnak: Soros György nem kész terveket, hanem cikkeket írt 2015-ben és 2016-ban a bevándorlásról. Ezekben előbb egymillió, majd háromszázezer migráns betelepítését javasolta, és csak azokba az országokba, ahol erre befogadó a társadalom. Az üzletember tavalyi cikkében épphogy szigorúbb uniós határőrizetet tartott szükségesnek, igaz korábban volt olyan nyilatkozata is, hogy az országhatárok akadályt jelentenek, de a magyar határkerítés lebontásáról soha nem beszélt. Az átszámítva fejenként kilencmillió forintos támogatást pedig elképzelései szerint nem a migránsok, hanem az őket befogadó államok kapnák meg az uniótól, évente.

A prospektus másik oldalán ellenzéki politikusok: az MSZP-s Botka László, a jobbikos Vona Gábor és a DK-s Gyurcsány Ferenc láthatók ezzel a szöveggel: „a bevándorláspárti ellenzék végrehajtaná Soros veszélyes tervét”.

http://mno.hu/

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »