Már a képzőművészet iránt érdeklődőket is üldözi a rasszista rendőrség

A Balatonlellei Rendőrőrs eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2016. július 15-én 14 óra 45 perc körül egy balatonlellei üzletből bronzszobrokat loptak el. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyekről az üzletben lévő kamera felvételt készített.

A férfi 35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, borostás, sötét hajú (és persze bőrű, de ezt a rendőrség "valamiért" nem említi meg – a szerk.). A bűncselekmény elkövetésének idején kék színű inget, fekete szövetnadrágot és fekete cipőt viselt.

A nő 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, hosszú, szőkésbarna hajú, fehér alapon mintás rövid ruhát és fehér papucsot viselt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható férfit és nőt felismerik, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Balatonlellei Rendőrőrsön (8638 Balatonlelle, Petőfi utca 2. szám alatt), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »