Május 1-jei tréfa: szavazzon az MSZP-re, ha a korrupció megszüntetését és elszámoltatást szeretne!

Május 1-jei tréfa: szavazzon az MSZP-re, ha a korrupció megszüntetését és elszámoltatást szeretne!

Tóbiás József és Kunhalmi Ágnes is a kormányzati korrupció megszüntetését ígérte, ha 2018-ban megnyerik a választásokat.

Szegénnyé lopták az országot a Fidesz – mondta Kunhalmi Ágnes, aki szerint nem betanított munkásokra van szükség. A kormány fél a népszavazástól. 2018-ban ha hatalomra kerül az MSZP, akkor elszámoltatás lesz, és akik lopnak, börtönbe kerülnek – mondta Kunhalmi Ágnes. A párt budapesti elnöke arra kérte a Városligetben összegyűlteket, hogy írják alá a párt lopásgátló népszavazási íveit. (Ezt addig érdemes, amíg az elhangzottak miatt nem szakad le a Városligetre a mennybolt – a szerk.)

Az elszámoltatás hihetően hangzik, és nem is kell messzire menniük, a pártjuk háza táján megszámlálhatatlan mennyiségű korrupciós botrányba keveredett politikus bóklászik még most. Afelől sincsen kétségünk, hogy egykori miniszterelnökük hiába forrna velük össze elvtársi csókra, a szocialisták állhatatosan végigviszik azt, ami a nemzet szabdságharcosa sem tett meg. A korrupció beható ismeretének birtokában a fideszes oligarchákkal és politikusokkal is sem elsz nehéz leszámolniuk. Kivéve, ha ezúttal is hazudnak.

Az Origó tudósítója szerint a szocialista politikusok beszédeit nagyjából 200 ember hallgatta. A Városligetben nyugodt a hangulat, kevés rendőrt látni, a rendezvényre ellátogatók inkább mászkálnak a különféle árusok között.

A PM szerint nem elvtársak, hanem elvárulók a szocionisták

A Magyarországon élők létbizonytalanságáról és terjedő kiszolgáltatottságról beszélt a csak mikroszkóppal kimutatható támogatottságú Párbeszéd Magyarországért szóvivője május 1-jei ünnepi kitelepülésükön Budapesten.

Tordai Bence elmondta: az alacsony jövedelműeknek alapjövedelmet vezetne be pártja. Ez a dolgozóknak is járna, így a nettó minimálbér havi 74 ezerről 105 ezerre nőne. A Fidesz ezzel szemben a felső jövedelmi egyötöd mellett áll ki, míg a munka világából kiszorulók semmilyen támogatásra nem számíthatnának – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy a korábbi hírekkel szemben Karácsony Gergely miért nem szólal fel az MSZP városligeti színpadán, Tordai Bence azt felelte, az után, amit a zuglói önkormányzatban a Liget-projektről szóló szavazáson a szocialista Tóth Csaba és „tettestársai” elkövettek, nem meglepő, hogy a XIV. kerületi polgármester nem tud mit mondani az MSZP-s közönségnek.

Ami Zuglóban az MSZP részéről történt, nehezen értelmezhető másként, mint az elvek elárulásaként – mondta

(Origó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »