Magyarul rappelt, továbbjutott a román műsorban

Magyarul rappelt, továbbjutott a román műsorban

A nagyváradi versenyző a Finnugor rep című számot adta elő. Továbbjutott a román Got Talentben – írta a Szatmar.ro portálra hivatkozva az Index vasárnap este.

„Nem értem mit rappel Eminem, Dr. Dre, de tetszik amit csinálnak. A te szövegedet sem értettem, de nagyon tetszett a produkció” – mondta a Szatmar.ro fordítása szerint az egyik zsűritag, a színész Florin Calinescu. Végül némi vitatkozás után tovább is juttatta a négytagú zsűri a 23 éves, nagyváradi Kiss Gyulát a Romanii au Talent című tehetségkutató péntek esti selejtezőjén. A műsor a Got Talent-showműsor romániai változata, a Pro TV román kereskedelmi csatornán fut.

A többi zsűritag eleinte nem volt elragadtatva, ők le is állították volna a produkciót, először csak Calinescunak tetszett meg a civilben árumozgatóként dolgozó srác előadása. És persze a stáb egyik tagjának, aki a takarásban lelkesen kezdte el magyarul reppelni az ismert nóta szövegét: „Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék” A szám, a Finnugor rep a magyar rapper, Funktasztikus szerzeménye. A Szatmar.ro azt írja: arra azért megkérte Kiss Gyulát a zsűri, hogy legközelebb olyan produkcióval készüljön, amit ők is értenek, mert kíváncsiak a gondolataira.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »