Magyarország keresztény ország és az is marad!

Nagyot változott a világ. Ki gondolta volna öt-tíz évvel ezelőtt, hogy magyarként majd lesajnáljuk a nyugat-európai népeket?! 

Korábban mindig arra gondoltunk, hogy ezeknek a nyugatiaknak mennyire bejött az élet. Rendes fizetés, jó életkörülmények, jó közbiztonság, élhető városok, stb. Sokan irigykedtünk innen keletről, mert mi olyan szegények voltunk hozzájuk képest.

Azonban csináljunk egy gyors nyugat-európai helyzetjelentést!

Anglia fővárosában és már több nagy városban muszlim a polgármester.Ausztriában, a szomszédunknál már házasságot köthetnek a melegek.Belgiumban minden héten szétverik a várost a muszlimok.Franciaországban épülnek a mecsetek, a keresztet üldözik, a templomokat lerombolják.Németországban már börtönt kaphat az, aki a közösségi oldalon felemeli a szavát a bevándorlás ellen. A karácsonyi vásárok környékét telerakták betontömbökkel, mert rettegnek a terroristáktól.Svédországban No-Go-Zónák alakultak ki, ahová már a rendőrök sem mernek bemenni. A liberálisok a zászlón lévő keresztet is lecserélnék.Olaszországot elárasztották a Líbiából áthajózó migránsok, a nagy városok élhetetlenekGörögországban 200%-al nőtt a betolakodók száma. A migránstáborokban nem férnek el a kontinenshódítók.

Most ennyi dolog jutott hirtelen eszembe. Tombol a neo-liberalizmus és a Soros-terv.

A gyarmattartó nyugati országok az összerabolt javakkal, a rabszolgamunkával dús gazdagok lettek, a pénz uralma valósult meg. Elvesztették viszont a mértéktartás, az erkölcs, a hagyományok tisztelete, az igazi demokrácia fenntartásának ösztönét. Utat engedtek az ateizmus, a liberalizmus, a globalizmus lélekölő megrontásának. Következik a moralitás, a züllés árának megfizetése, az összeomlás. A pénz semmit nem számít, ha évezredes jelképeiket gyalázzák meg betolakodó hordák, akiket a mesterségesen kitartott álcivilek ajnároznak.

Magyarország évszázadokig védte a nyugatot. Mit kaptunk érte cserébe? Trianont… Pedig Geert Wilders, a holland euroszkeptikus politikus rátapintott a lényegre. Magyarország nélkül ma elbukott volna Európa. Kár, hogy kevesen figyelnek rá odakint.

Most újra történelmi helyzet adódott. A magyarság irányt mutat Európának. Óriási harc veszi kezdetét. Igen, még csak most fog kezdődni, az igazi háború. Brüsszel vérszemet fog kapni és mindenáron véghez fogja vinni az ördögi tervét, ha kell erőszakkal is. Ebben biztosak lehetünk.

Nálunk még szerencsére olvashatjuk a Jancsi és Juliska történetét a gyerekeknek, talán a nyugaton ez már Jancsi és Józsi. Nem vezetik be a harmadik nemet sem. Nem őrjöngenek idegen hordák a belvárosban. Tömegesen nem imádkoznak muszlimok. Nem Mohammed a leggyakoribb gyereknév. (persze van elég Armandónk) A szupermarketekben még kapható Mikulás figura. A Parlament előtt nem kell dupla kerítéssel védelmezni az ország karácsonyfáját. Nem mondhatják meg nekünk, hogy sérti az érzékenységüket a címerünkön található ferde kereszt. Karácsonyi vásárainkon nem kell rettegni. Futball válogatottunk fehér, keresztény, magyar labdarúgókból áll. A határok zárva vannak.

Adjunk hálát Istennek, amiért magyarnak teremtett minket és békében készüljünk a Karácsonyra.

APRÓPÓ!

Csütörtökön Brüsszelben egész nap Magyarország lesz a téma. Vezekelnünk kell ismét, amiért ezt meg akarjuk tartani…

UltraInfo – BZS

Fotó: Szent László király – a magyar kereszténység eszménye


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »