Magyarok lőttek magyarokat a Dunába?

Magyarok lőttek magyarokat a Dunába?

Heisler András megint elemében érzi magát. Így fogalmazott tegnap a Margit hídnál megtalált emberi maradványok temetésén a Kozma utcai zsidó temetőben: „A Duna mélye, a golyónyomok a házfalakon, a rendre előkerülő, fel nem robbant bombák emlékeztetnek bennünket a magyar történelem legsötétebb korszakára. Arra az időszakra, amikor magyarok lőttek magyarokat a Dunába.”

Magyar Menedék - Sitchin

Heisler nem olvas, pláne történelemkönyveket, az őt ért kritikákra sem figyel, de még fogalmazni sem tud. Ha olvasna, megtanulhatná már végre, hogy vagy magyar valaki, vagy zsidó. Bár bocsánatot kérek a triviális példáért, de a meggyfára sem mondhatom, hogy cseresznyefa azon az alapon, hogy mindegyik – fa.

Heisler azonban az őt ért kritikákra is legyint. Legalább zsidó kritikusaira figyelne. Ha tudna olvasni, ajánlanám neki mindenekelőtt Újvári Péter monumentális művét, a Magyar Zsidó Lexikont. Újvárinál nincsen olyan, hogy zsidó-magyar vagy magyar-zsidó. Van zsidó és van magyar. Külön.

Heisler azonban – ez, ha nem is a hetedik, de a harmadik csapás – még fogalmazni sem tud. Pénteki beszédében ugyanis elhangzott: „Volt tisztessége annak a magyar munkásnak, vagy művezetőnek, aki 2011-ben először fedezte fel a Duna iszapjában a csontokat.” Mi az, hogy először? Miért, később is felfedezték?

Száz szónak is egy a vége: egy olyan közösségről amelynek élén egy Heisler áll, csak annyi mondható biztosan, hogy megmérettetett és könnyűnek találtatott…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »