Ma Reutlingenben gyilkolt Merkel egyik meghívottja – egy nő meghalt, ketten megsebesültek

Ma Reutlingenben gyilkolt Merkel egyik meghívottja – egy nő meghalt, ketten megsebesültek

A Baden-Württemberg szövetségi tartománybeli Reutlingen városban mintegy két órával ezelőtt egy szíriai migráns meggyilkolt egy német asszonyt, két másik személyt megsebesített. A „menedékkérő” (Asylbewerber) sebesült áldozatai egy férfi és egy nő. A reutlingeni rendőrség nem messze a bűncselekmény elkövetésének helyszínétől elfogta és letartóztatta a gyilkost – jelenti a Blaulicht Report Stuttgart hírportál.

A szíriai „fiatal” a reutlingeni autóbusz-pályaudvar területén bozótvágó késsel támadt rá a közelében tartózkodókra, akik közül egy asszonyt meggyilkolt, egy másik asszonyt és férfit súlyosan megsebesített. A lakossági bejelentés nyomán szinte percekkel később a helyszínre érkező rendőrség néhány száz méterre a gyilkosság színhelyétől elfogta és letartóztatta a Merkel-meghívottat. A 21 éves szíriai migráns előbb megölte a nőt, majd rátámadt és megsebesítette a másik nőt és férfit.

A Stuttgarttól 30 kilométer távolságra levő Reutlingen nagyvárosnak mintegy 120 ezer lakosa van, közülük sokan a Bánságból, Bácskából és a Dunántúlról a második világháború után elüldözött magyarországi németek, illetve azoknak leszármazottjaik.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »