Ma kétféle ország van Európában: ahol biztonság van, és ahol nincs

Ma kétféle ország van Európában: ahol biztonság van, és ahol nincs

A magyar rendőrök munkája tisztelet érdemel, hisz az elmúlt években két fronton is helytálltak: védték a határokat és fenntartották a közrendet.

Ezért hazánk ma az egyik legkevésbé veszélyes ország – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hősök terén, a rendőrség állományába kinevezett 227 tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén és a rendőrség új szolgálati gépjárműveinek szemléjén.

A magyar rendőrök munkája tisztelet érdemel, hisz az elmúlt években két fronton is helytálltak: védték a magyar és európai határokat és közben az ország közbiztonsága is javult – jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő emlékeztetett: ennek a munkának köszönhetően a magyar határokon ma már csak azok jöhetnek át, akik jogszerűen érkeznek és betartják a törvényeinket.

A miniszterelnök úgy vélte, a következő évtizedben Európában a biztonság lesz a legnagyobb érték. Nemcsak a családok nyugodt és kiszámítható élete múlik majd rajta, hanem Magyarország teljesítménye, gazdasági sikere is.

Manapság kétféle országot lehet megkülönböztetni: ahol biztonság van, és ahol nincs. Magyarország az egyik legbiztonságosabb a kontinensen. Ez a rendőröknek köszönhető – emelte ki.

A rendőri eskütétellel kapcsolatban azt mondta: ez a legnagyobb felajánlás, amit egy magyar ember a hazájáért tehet.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »