Ma épp egy vesztegetési botrányba került politikussal közösen nyert Mészáros több mint 9 milliárdot

Ma épp egy vesztegetési botrányba került politikussal közösen nyert Mészáros több mint 9 milliárdot

Nem is kelhetne fel úgy nap, hogy a felcsúti gázszerelő-polgármester ne nyerjen milliárdos tendert. Az uniós értesítőben ma megjelent hirdetmény szerint Mészáros Lőrinc „csodafegyvere”, a Mészáros és Mészáros Kft. az MB – Védképesség 2017 Konzorcium tagjaként nyerte el a „Védképesség helyreállítása az I. rendű árvízvédelmi fővédvonalakon” projekt kivitelezési feladatait.

Tegnap arról számoltunk be, hogy Orbán Viktor strómanja ismét a baloldali, pénzmosással és hűtlen kezeléssel vádolt milliárdossal nyert több mint 4,4 milliárdot.

A mai hír, hogy a magát Zuckerbergnél is okosabbnak tartó fideszes milliárdos egy kormánypárthoz közel álló, „nem tiszta pénzzel” hírbe hozott helyi kiskirállyal bizniszel. Az MB – Védképesség 2017 Konzorcium másik tagja ugyanis az a Békés Drén Kft., melynek ügyvezetője és tulajdonosa Barkász Sándor, a KDNP által is támogatott békési önkormányzati képviselő.

Barkászról januárban írtuk meg, hogy az ő „nem tiszta pénzéből” 2 millió forintot kívánt felhasználni Izsó Gábor KDNP-s polgármester arra, hogy távozásra bírja Heinerné dr. Kecskés Arankát, a város korábbi jegyzőjét. Ami – ahogy azt a jegyző is megjegyzi – hivatali vesztegetés. Erről hangfelvétel is készült, melyet korábban portálunk is nyilvánosságra hozott.

A KDNP-s korrupciógyanús ügy részleteiről itt olvashat bővebben:


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »