Ma csak egy kérdésem van…

Ma csak egy kérdésem van: a Szabadsajtó úti tüntetésen vasárnap sok minden elhangzott, sokan beszéltek, felemlítve mindazon balliberális rágalmat, hazugságot, csúsztatást, félremagyarázatot, rosszindulatot és ehhez hasonlókat, amiket az utóbbi időben szóban, újságcikkekben, plakátokon már láthattunk, hallhattunk. A sok általánosítás közepette elhangzott, egy konkrét mondatra szeretném azonban felhívni a figyelmet, amit Juhász Péter mondott: “ORBÁN LOP.”

Azt nem, hogy mit, azt sem, hogy hogyan, csak egyszerűen, szimplán, hogy LOP. A tömeg – mely Juhászhoz hasonló lelkivilággal rendelkezik – pedig őrjöng és fütyül. Juhász Péter egy élő személyre mondta ki ezt. Nem általában, nem azt, hogy valaki – hanem név szerint azt, hogy Orbán.

“Putyin seggébe akarják rakni Magyarországot Orbánék,” jelentette ki az Együtt politikusa, majd hozzátette: “Orbán lop.” – olvasható a 444.hu beszámolójában. A kérdés pedig az: Mikor fog megjelenni Juhász Péter elleni feljelentésről szóló beszámoló? Azaz, mikor jelentik már fel azokat, akik úgy gondolják, hogy nekik mindent szabad? Akik sajátos módon értelmezik a szólásszabadságot.

Véget kell egyszer és mindenkorra vetni annak, hogy egyesek minden következmény nélkül rágalmazhatnak, befeketíthetnek, emberi mivoltukban megalázhatnak bárkit is. És mindezt nagy nyilvánosság előtt. Annak is véget kellene vetni, hogy úgy teszünk, mintha nem történne semmi. De igen, most már az történik, hogy lépten-nyomon kiabálnak, megzavarják a normális élet menetét, félrevezetik az embereket, de nem csak itthon, hanem kiszaladgálnak a nagyvilágba, hazaáruló módon be akarják feketíteni hazánkat – és mindezt csak azért, mert 2010 óta kiestek a hatalomból.

Mikor fogjuk olvasni a Juhász Péter és társai elleni feljelentésről szóló tudósítást?

The post Ma csak egy kérdésem van… appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »