LuxusIkea

Jól megy! Luxus Mercivel ment bútort vásárolni Kovács Zoltán

Két autóba is alig fért, annyi bútort vásárolt a kormányszóvivő az Ikea áruházban a hét végén. Kovács Zoltán a hivatali Skodája mellett egy másik járműbe is pakolt, mégpedig egy hatalmas luxus Mercedesbe, ekkor kapta lencsevégre olvasóriporterünk.

A fotón az látszik, hogy a két autóba folyamatosan rakodja be családjával a vásárolt holmikat. – Először fel sem ismertem, átlagosan nézett ki, kockás inget, rövid nadrágot és szandált viselt. – mondta a Blikk olvasóriportere, Éva, akinek a fotóért természetesen jár a tízezer forintos jutalom. – Az óriási tömegben megláttam egy kopasz, szemüveges arcot, aki ismerősnek tűnt valahonnan. Kellett egy kis idő, amíg rájöttem, hogy aki a fehér luxusautóba pakol, az Kovács Zoltán kormányszóvivő. (…)

A Blikk kereste a politikust, megkérdeztük, kié a Mercedes, és miket vásároltak. Annyit elárult, hogy a képen a lányával és párjával látható, a Mercedesről csak annyit közölt, hogy nem az ő tulajdona. – A szolgálati autó személyes használatra is jár, így egyebek mellett a vásárlásokat is bonyolíthatom vele – tette hozzá Kovács.” (…)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »