Lucenko: az előrehozott választások katasztrófához vezethetnek Ukrajnában

Ukrajna legfőbb ügyészének véleménye szerint az emberek azért szeretnének előrehozott választásokat, mert nem látnak változásokat az országban – erről Jurij Lucenko herszoni látogatása során beszélt, melyet Larisza Szargan, Lucenko sajtótitkára tett közé saját Facebook-oldalán.

„Az ország egy nagyon veszélyes ponton áll. Néhány hónappal ezelőtt az előrehozott választás kivitelezhető lett volna. Én erősen meg vagyok győződve róla, hogy az idő előtti választások kiírása katasztrófához vezetne ebben az országban. Egy soron következő belső felháborodás miatt Ukrajna szétszakadhat.” – idézte Szargan Lucenkót.

A legfőbb ügyész szerint az emberek azért támogatják az előrehozott választásokat, mert nem látják a pozitív változásokat Ukrajnában – írja a Korrespondent.net.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Petro Porosenko Blokk kampánystábjainak kiadták az utasítást, hogy készüljenek a szeptemberi előrehozott választásokra.

Ellenben Petro Porosenko ukrán államfő arról beszélt, hogy nem lesznek idő előtti választások Ukrajnában.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: Jurij Lucenko, előrehozott választások, Ukrajna, ukrán politika, ukrajnai hírek, politikaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »