Lövöldözés volt Gyömrőn

Több lövés is dördült Gyömrőn szerda délután. Két társaság szólalkozott össze a Csokonai utcánál, ennek lett a következménye az, hogy 3-4 lövés is eldördült.

A lövöldözés a déli órákban történt a nyílt utcán. Úgy tudjuk, két család csapott össze – írja a gyömrői hírhatár.

Az összecsapásnak két súlyos és három könnyebb sérültje van. Gyógykezelésük természetesen a magyar adófizetőket terheli. Vajon vizsgálni fogja-e a hatóság, hogy honnan van ezeknek a roma családoknak fegyverük?

A rendőrség az érintettek elszámoltatását, a körülmények tisztázását megkezdte. Az eset kapcsán garázdaság bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Monori Rendőrkapitányságon – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsaba, 2016. július 22.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: 2010. december 6-án a narancsos többségű magyar törvényhozás elutasította azt a javaslatot, hogy a Szögi Lajos családjának a bíróság által jogerősen megítélt 46 millió forintot a költségvetés állja, mert a gyilkosság börtönbe zárt tettesei képtelenek azt kifizetni. A beterjesztést az országgyűlés 117 igen és 215 nem szavazattal még tárgysorozatba sem vette. Az ellenzéki pártok jelen lévő képviselői támogatták a javaslatot, ám a kormánypárti frakció tagjai – 8 igen és 11 tartózkodó szavazatot leszámítva – nemmel voksoltak. Szögi Lajos családja nem érdemelt kárpótlást, mert Szögi Lajos „csak” egy rendes, megbecsült, köztiszteletben álló magyar volt.” (Részlet a Narancsos korrektség című írásból) A hat roma áldozat családjai 70 millió forint kártérítést kaptak…

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »