Lövöldözés történt a Dasztor bevásárlóközpont környékén Ungváron

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron, a Sevcsenko útköznél augusztus 28-án este lövések dördültek – mesélték a helyi lakosok a 0312.ua tudósítójának.

„Az előbb 4-6 férfiból álló csoport a házunk közelében lakó romák házába rontott be. Néhány lövést, majd kiabálást hallottunk”- mondta az egyik ungvári nő.

A nő elmondása szerint ismeretlen személyek betörtek a házba, ahol két roma család élt. A ház körülbelül 70 méterre a Dasztor bevásárlóközpont háta mögött található új építésű épületek környékén.

A helyszínen a rendőrök kihallgatták az eset szemtanúit. Arról nem tudni, hogy vannak-e áldozatok.

A helyi lakosok állításai szerint abban a házban, ahová az ismeretlen személyek berontottak, gyakran drogoznak. „Nem kizárt, hogy meg akarták lincselni a lakókat”- mondta a Sevcsenko útköz egyik lakója.

„A megtámadott személyek a saját udvarukon ültek, amikor három ismeretlen jelent meg. A felek között szóbeli vita alakult ki, majd az egyik ismeretlen személy kihúzta fegyverét, és lövéseket adott le a levegőbe. Ezután a támadók a Dasztor bevásárlóközpont felé menekültek. Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A rendőrök keresik az elkövetőket”- közölte Anna Dan, az Ungvári Járási Rendőrség szóvivője.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Két rendőrt ölt meg egy lövöldöző ukrán férfiKiderült, dezertőr a lövöldöző részeg ukrán katonaUtcai késelés és lövöldözés Kölnben, egy sebesültRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: lövöldözés, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ungvár, ukrajnai hírek, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »