Lövöldözés Nyíregyházán: egy ember meghalt

 Fegyveres tört be egy családi házba szerda délután Nyíregyházán és lövöldözni kezdett. Az MTI értesülései szerint egy 40 éves ő meghalt, egy 49 esztendős férfi pedig életveszélyesen megsebesült.

Egy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán, a nő meghalt, a férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint egy eddig ismeretlen férfi egy Friss utcai családi házban lőtte meg az ott élő házaspárt. Az elkövető férfi elmenekült, keresik.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-nek korábban azt mondta, a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek. Hozzátette, a házban egy hét év körüli ikerpár is tartózkodott, ők azonban nem sérültek meg.

A köztelevízió helyszíni tudósítója nem sokkal fél hat előtt az M1-en arról számolt be, hogy a rendőrök nagy erőkkel vannak jelen az orosi családi ház előtt, jelenleg is folyik a helyszínelés.

A családi házat harminc-negyven méternél közelebb nem lehet megközelíteni, a közeli 41-es főút városba bevezető szakaszán is több rendőrautó áll.

A helyiek szerint a támadó kerékpárral, csuklyával a fején menekült el a helyszínről.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »