LOVAS PISTA LEVELE

LOVAS PISTA LEVELE

„Levél Charles Gatinak

Clinton elnök volt nemzetbiztonsági tanácsadója, a Johns Hopkins Egyetem professzora

Egyesült Államok 

Tárgy: Kezdjen polgárháborút! 

Gáti Úr, 

Ön 2015 októberének legvégén a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy „Egyszerűen nem értem a magyar külpolitikát, amikor Merkel kancellár és Amerika ellen handabandázik. Ez a magyar nemzeti érdek semmibevételéről tanúskodik”. 

Mint sejtheti, január 20-tól, az újonnan és demokratikusan megválasztott amerikai republikánus elnök, Donald Trump hivatalba lépésének napjától kezdve Magyarország oly sok európai országgal ellentétben most még az eddiginél is jobban a saját nemzeti érdekeinek megfelelően fog cselekedni azzal, hogy Amerikával rendkívül jó kapcsolatokat épít ki. 

Handabandázni az EU és a NATO oly sok tagországai fognak. Saját érdekeik semmibevételével. Hogy önt idézzem. 

A 168 Óra 2012. január 4-i számában ezt mondta: „Én mégis egyetértek Palmer nagykövettel: igenis vannak lehetőségek arra, hogy a kormányt – ha lehet, demokratikus módon, ha nem lehet, másképpen – elmozdítsák.” 

Hírdetés

Később a Heti Válasznak arra a kérdésére, mit értett a 168 Órának adott interjújában azon, hogy az Orbán-kormányt  ha az ellenzék 2014-ben nem nyeri meg a választásokat, nem demokratikus eszközökkel kell eltávolítani, azzal felelt, hogy polgárháborúval. 

Mindezek alapján teszem fel a kérdést: Ön Trump elnök ellen – akire az ön táborába tartozók ugyanazokat a jelzőket aggatják, mint a magyar miniszterelnökre – szintén polgárháborút akar kirobbantani? 

Nagyon szépen kérem, tegye. 

Nem lennék egyedül, akit örömmel töltene el az, ami ennek utána önt érné. 

Ami egyben teljes körű garancia lenne, hogy ön Magyarország ügyeibe attól kezdve soha nem fog beleszólni. 

Nagyon kérem tehát, fogadja meg saját tanácsát és kezdjen polgárháborút! 

Lovas István” 

Lovas István barátom levele tökéletes.

Annyit tennék hozzá, hogy vannak információk arról, ha Clinton győzött volna az elnökválasztáson, valamikor 2017 tavaszán Majdant varázsolt volna a Kossuth térre a CIA. Mert a CIA varázsolta az ukrán „forradalmat” is, mint tudjuk. Tudjuk, mert az amerikai külügy egyik legundorítóbb figurája, a gazember Victoria Nuland egyszer elszólta magát, és közölte, hogy „öt milliárd dollárt költöttünk Ukrajna felforgatására”. Továbbá nyilvánosságra került az a telefonbeszélgetés is, amely nevezett Nuland és a kijevi USA nagykövet, Geoffrey Pyatt között zajlott annak idején, és amelyben arról értekeznek, kit tegyenek meg (!) ukrajna elnökévé, Klicskót vagy Jacenukot. Amúgy a felvételen Klicskót csak „Klicsnek”, Jacenukot pedig „Jatsnak” becézgetik. Mint kedélyes defterdár. 

Amúgy pedig: Ezt a Charles Gati nevű gazembert ki kell tiltani Magyarország területéről. Aki ugyanis polgárháborút akar szervezni egy törvényesen megválasztott kormány ellen, az persona non grata és kész.

Abban pedig erősen reménykedünk, hogy Trump elnökségével éppen ennek az amerikai külpolitikának lesz vége egyszer s mindenkorra, továbbá, hogy az amerikai külügyből első körben ezt a Nulandot fogják kirúgni.

És attól fogva majd a kutyájával dumálja meg, kit tegyenek meg elnöknek itt-ott a világban.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »