Lovas István: Soros, Rotschild, Goldman Sachs

Lovas István: Soros, Rotschild, Goldman Sachs

Íme, akik Emmanuel Macront finanszírozták.

LETTERA43

Az olasz hírportál e címmel ellátott cikkét úgy kezdi, hogy a megválasztott francia elnök, Emmanuel Macron győzelméről ódákat zengtek a médiumok felütésére a világ összes széplelkei.

Hogy micsoda csodálatos dolog, amiért a „demokratikus” Macron diadalmaskodott a fasiszta, populista, vörösbarna sötétség fölött. Ó, írja a cikk, a kapitalista kozmopolitizmus, az imperializmus 2.0 eme széplelkei, akik egyetlen modellbe akarják ömleszteni az emberiséget, semlegesítve a nemzetek sajátosságait és kultúráit!

A cikk első alcíme: A globalizáció trójai falova. Ami így kezdődik: „És tudjátok, ki finanszírozta Macron elnöki kampányát? Tudjátok azoknak a nevét, akik oly nagylelkűen segítették e gall jelölt győzelmét? Most megmondom. Semmi új nincs benne.”

Hírdetés

Majd sorolja: George Soros 2 millió 365 ezer 910 euróval támogatta Macron kampányát. David Rotschchild bankár 976 ezer euróval. A Goldman Sachs bankház 2 millió 145 ezeregyszáz euróval. Azaz a pénzügyi arisztokrácia benne látta a megtérülő befektetést.

Macron az a kos, amellyel az Európai Unió brutálisan őrjöng Franciaországban, leverve a szuverenitást és a gyengéket. A forgatókönyvet Macron írta. Rothschild meg aláírta. Micsoda siker! Az uralkodó elit sikere.

A cikk azzal zárul, hogy „Platón barlangjának még van mit tanítania. Kár, hogy azt csak kívülről lehet elpusztítani”.

Lovas István – www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »