Lovas István: Soros keze már a burmai népirtásban is

Lovas István: Soros keze már a burmai népirtásban is

]]>TREND NEWS AGENCY]]>

A Trend News Agency, Azerbajdzsán, a kaukázusi térség és Közép-Ázsia legnagyobb magánhírügynöksége pontosan e címmel ír Sorosról: „Ki maga, Mr. Soros: Azerbajdzsán elleni kampány és muszlim népgyilkosság Burmában”.

A cikket Elmira Tariverdiyeva, a hírügynökség orosz részlegének vezetője írta. Azzal kezdődik, hogy megemlíti, tíz nap alatt már százezernél is többen írták alá azt a fehér házi petíciót, amely George Sorost terroristának kívánja nyilváníttatni. Ezután ismerteti, milyen aljas módszerekkel gazdagodott meg e „filantróp”. Miközben szó szerint „gazembernek” nevezi azt a Sorost, akit hazánk médiumai közül úttörőként itt neveztünk korábban nem egyszer ugyanígy. Megemlíti, hogy Magyarország, ahol született, persona non gratának nyilvánította, mert meg akarta dönteni Orbán Viktor kormányát.

A burmai Rahin államban – ahol a muzulmán rohingyák élnek – létrejött borzalmas válság Soros „legutóbbi kreálmánya”. Itt a tét egy hatalmas, tengerpart menti földgázmező. A lakosság többsége ezen államban buddhista, kisebbsége muzulmán. Soros, mint oly sokszor korábban, a vallási és etnikai ellentéteket használja fel céljai elérésére.

„Érdekes”, írja a cikk szerzője, hogy az elsősorban Soros által finanszírozott alapítványok nagy szerepet játszanak a konfliktusban. Amit Burma népe nagyon is észrevett.

Hírdetés

„Nyilvánvaló: azután, hogy Soros keze véres lett, erkölcsi elveket nem ismer, és nem érez semmi lelkiismeret-furdalást.”

A tájékoztatás ezután azzal folytatódik, hogy Soros miként kavar Azerbajdzsánban, miként hajtotta végre destabilizációs stratégiáit Ukrajnában, Oroszországban, Törökországban, Magyarországon, Macedóniában, Szerbiában és Azerbajdzsánban.

Lovas István – ]]>www.demokrata.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »