Lovas István: Orbán Viktor menedéket kínál a… nyugat-európaiaknak

„Hosszú ideje Európa fekete bárányai voltunk és most sikertörténet lettünk”.

Boulevard Voltaire

2. Az egész világsajtó feltűnően sokat várt, ameddig tudósított Orbán Viktor pénteki évértékelőjéről. Általában csak vasárnap indult meg a szóözön. A Boulevard Voltaire viszont azzal tűnt ki, hogy több cikkében is reagált a beszédre.

Legutóbb Lional Baland belga újságíró.

Cikkét a szerkesztőség a magyar Grand Prix-n bikinifelsőben pompázó gyönyörű magyar lányok képével illusztrálta.

Ráadásul a Boulevard Voltaire reggeli kör-e-mailjében úgy vezette fel a cikket, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök meghívott „bennünket” Magyarországra. Látva ezt az invitálást és a mellékelt fotót (lásd fentebb), tartunk tőle, hogy a következő két hétben tele lesz az Air France Budapest felé tartó járata.

Hírdetés

S akkor a cikk, amely ezzel a felütéssel kezdődik:

„Akkor, amikor Magyarország megerősíti azon intézkedéseit, hogy leállítsa a migránsok beáramlását, miniszterelnöke menedéket kínál fel nyugat-európaiaknak.

Orbán Viktor konzervatív magyar miniszterelnök tovább folytatja nacionalista (a Marine Le Pen mellett álló portálnál ez persze dicsérő jelző) politikáját és úgy látja, hogy a globalizmus elleni harca melletti elkötelezettségében segítségére van Donald Trump megválasztása az Egyesült Államokban, valamint az, hogy Magyarország és a Vlagyimir Putyin irányította Oroszország között közeledés van.”

Cikke végén szó szerint idézi Orbán Viktor meghívását a nyugat-európai menekülteknek:

„Az igazi menekülteket persze be fogjuk fogadni; németet, hollandot, franciát, olaszt, rémült politikusokat és újságírókat, hazájukat elhagyni kényszerülő keresztényeket, akik az otthon elvesztett Európájukat majd nálunk akarják megtalálni.”

Majd ezzel az Orbán-mondattal zárja cikkét: „Hosszú ideje Európa fekete bárányai voltunk és most sikertörténet lettünk”.

E cikk is bizonyítja igazát.

Lovas István – www.demokrata.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »