Lovas István: A kiszivárgott Soros-terv: Írországot abortuszpártivá tenni

Lovas István: A kiszivárgott Soros-terv: Írországot abortuszpártivá tenni

]]>BREITBART]]>

Az amerikai Breitbart úgy kezdi a cikkét: a Katolikus Hírügynökség (CNA – Catholic News Agency) tavaly augusztusi szenzációs híre szerint, a DCLeaks.com portálon kiszivárgott dokumentumok alapján George Soros arra használja Nyílt Társadalom Alapítványát, hogy Írországot, az életpárti mozgalom „koronaékszerét” abortuszpárti országgá alakítsák. Majd pedig Írországot prototípusnak tekintve a katolikus országokban világszerte felborítsák az abortuszellenes törvényeket.

A CNA akkor azt is jelentette, Soros azt akarja, hogy írországi győzelmével európai katolikus országokban, elsősorban Lengyelországban el lehessen érni az általa óhajtott változtatást.

Írországban az alkotmány 1983-ban referendummal megerősített módosítása alkotmányellenesnek nyilvánítja az abortuszt. Az ír állam megerősíti a magzat élethez való jogát.

A Nyílt Társadalom Alapítvány hároméves stratégiai tervet dolgozott ki az írországi abortusz elleni védelem kiiktatására. Ugyanakkor – mint egy szintén a DCLeaksre kitett dokumentumból látható – a Soros-féle alapítvány azon is dolgozott, hogy Írországban ismerjék el az azonos neműek házasságát.

A Nyílt Társadalom Alapítvány az írországi Amnesty Internationalnek e célból 137.000 eurót juttatott, az Ír Családtervezési Társaságnak 132.000 eurót és az Abortusz Jogok Kampánya nevű NGO-nak 25.000 eurót, hogy visszavonassa azt az ír alkotmányos módosítást, amely azonos jogot ad egy beültetett magzatnak, mint egy terhes nőnek.

Azonban Írország 1997-es választási törvénye megtiltja a külföldi támogatást olyan szervezeteknek, amelyek politikai kampányt folytatnak az országban.

Hírdetés

A Breitbart News most meginterjúvolta Niamh Ui Bhriaint, az írországi Élet Intézetének szóvivőjét, aki elmondta, a hatósági vizsgálatot követően csak az Abortusz Jogok Kampányát kötelezték az adomány visszajuttatására, ami felháborító, mondta a szóvivőnő, hiszen ellentétben a másik két szervezet állításával, hogy ők nem folytattak politikai kampányt, a tény az, hogy nagyon is folytattak.

De, tette hozzá, más forrásokból óriási összegeket, 20 millió eurót öntöttek az abortuszért küzdő civil szervezetek kasszájába. Az adományozók között volt a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Ford Alapítvány is.

Egy friss írországi közvélemény-kutatás szerint az írek 67 százaléka mondta azt, hogy az abortuszt nem szabad megengedni puszta kérésre.

A szóvivőnő végül hozzátette, a fősodratú médiumok minden esetben az abortuszt támogatják. Ugyanakkor rosszul vannak attól, hogy Írországban példásan védik az anyákat és a csecsemőket. Az országban van a világon az egyik legalacsonyabb csecsemőhalandóság.

Lovas István – ]]>www.demokrata.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »