Lopott kerékpárral közlekedő, kábítószert birtokló férfi állítottak meg a rendőrök Ungváron

A 42 éves ungvári férfi lopott kerékpáron közlekedett, s ópiummal teli fecskendőt hordozott magával. A rendőrök büntetőeljárást indítottak, a kerékpárt pedig visszaadják a tulajdonosnak.

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron október 14-én délelőtt az ungvári rendőrök járőröztek a városban. A Kárpátalja szálloda közelében a járőrök két gyanús férfit vettek észre – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

A rendőrök figyelmét felkeltette, hogy a férfi kerékpárján sem márka, sem felirat nem volt. Általában a kerékpártolvajok leszedik vagy befestik a levonókat, hogy a hatóságok ne tudják azonosítani az biciklit.

A tisztviselők arra kérték a férfit, hogy mutasson fel okmányokat a kerékpár eredetéről, amire ő láthatóan ideges lett. A beszélgetés során kiderült, hogy a bicikli lopott. A felületes vizsgálat során a rendőrök a cigarettadobozban egy fecskendőt is találtak, melyben ópiumhoz hasonló anyag volt.

Az ügyben eljárást indítottak, tart a vizsgálat.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: kerékpár, lopás, kékfény, bűnügy, Ungvár, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »