Lisztet adományozott a Máltai Szeretetszolgálat a rászorulóknak

Lisztet adományozott a Máltai Szeretetszolgálat a rászorulóknak

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat több ezer kilogramm lisztet kapott a Magyarok Kenyere Program jóvoltából. A lisztet a szeretetszolgálat önkéntesei és munkatársai a rászoruló családok között osztják szét.

A Magyarok Kenyere Alapítvány és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Szervezete jóvoltából 2,5 tonna lisztadományt kapott a szeretetszolgálat Dél-Dunántúli Régiója. A Magyarok Kenyere Program immár második esztendeje támogatja a Máltai Szeretetszolgálatot, az idei akció indítására szervezett sajtótájékoztatónak a Dél-Dunántúli Régió felújított központja adhatott otthont.

A Székesfehérváron működő máltai csoport 900 kilogramm lisztet vehetett át, melyet a városban és környékén élő rászoruló embereknek osztanak majd szét.

A Nemzeti Agrárkamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete a Magyarok Kenyere program során összegyűlt búzából ajánlott fel több mint a másfél tonnát a Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportja részére.

További 2400 kilogramm lisztet vehetett át a szeretetszolgálat jánoshalmi önkéntes csoportja. Az adományok egy részét már kiosztották szociálisan rászoruló emberek és nagycsaládosok részére.

Forrás és fotó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »