Liga 2: rangadót veszített az UTA

Liga 2: rangadót veszített az UTA

Nem sikerült megtörnie sikertelenségi szériáját az UTA-nak, mert az aradi labdarúgócsapat hétvégén újabb vereséget jegyzett a Liga 2 11. fordulójában. Ezúttal a listavezető Bukaresti Juventus ellen, hazai közönsége előtt maradt alul 1-0-ra, ezért a tavaly még az élvonalba jutás küszöbén álló együttes már csak a nyolcadik az összetettben. 

utaarad-1_b

Megelőzte a Szatmárnémeti, a Mioveni és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely újonc létére győzelmet győzelemre halmoz. A háromszékieknek most könnyebb feladatuk volt, hiszen a tabella alsó végében tanyázó Temesvári Poli ASU-tól vitték el három pontot 1-0-val. A Sportarad.ro információi szerint az UTA vezetősége a gyenge eredmények miatt elveszítette a bizalmat Nagy Roland vezetőedzőben, és akár már hétfőn „lecserélheti” őt Laurențiu Roșura.

A Liga 2 többi, hétvégi eredménye: Călărași–Clinceni 0-0, Tatrang–Szatmár 0-2, Balotești–Afumați 0-1, Târgoviște–Pankota 6-0, Brăila–Resicabánya 2-1, Berceni–Nagyváradi Luceafărul 0-1, Suceava–Mioveni 2-1, Râmnicu Vâlcea–Brassó 1-1. Az összetett élén most a Juventus (28 pont) mögött a Brassó és a Suceava is egyaránt 25 ponttal áll a második, illetve a harmadik helyen.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »