Liberális VB-kalauz

Liberális VB-kalauz

„Ne a szemednek, a demokratikus civileknek higgy!” – címen készített a vizes világbajnokság külföldi vendégeinek értelmező szótárt az Amnesty International, a Helsinki Bizottság és a TASZ. Beletekintettünk.

„Kedves Szabadnemű Embertársunk, Budapestre látogató Barátunk! Sajnáljuk, hogy most érkeztél hozzánk: július elején kellett volna jönnöd, akkor egy hétig ez a szabadság, a nyitottság, a Pride városa volt! Ott igazi értékeket láthattál volna! Míg ma a sport – uniformizáló, a fizikai teljesítmény fasisztoid diadalát hirdető – hamis, embereket megkülönböztető ünnepét vagy kénytelen megtapasztalni.

Kedves Szabadnemű Embertársunk, kérünk, ne higgy a szemednek! Az Orbán-diktatúra színjátéka ez! Hogy kellően értsd, mi történik itt, mi, pesti civilek, segítünk Neked a következő értelmező szócikk-gyűjteménnyel!”

Magyar vizes vb: A hitleri ’36-os berlini olimpia mása. A diktatúra emberi arcot ölt, hogy elleplezze a Magyarországon folyó antidemokratikus gyalázatot.

Megnyitó ünnepség: Nacionalista erőszakot éltető műsor. A honfoglaló magyarok rémtetteivel, az európai Bécset megalázó Mátyás királlyal, az évezredes múlttal hivalkodó performansz.

Margit-sziget: Egy katolikus szentről elnevezett terület, ahol minden a vallási diszkriminációt hirdeti. Patinás hangulata túlértékelt. Kerüld el! Hasonló problémák miatt ne látogasd a Bazilikát sem.

Hősök tere: A magyarok hamis értékeit bemutató panteon. Az ott álló szobrok mindegyikét olyanokról ábrázolták, akik védték a magyar határt. Ők a migráns-gyűlölet előfutárai. Nem javasoljuk!

Romkocsmák: A szabadság szigetei a diktatúra tengerében. Látogasd meg őket, igaz barátokra lelsz itt, akiket még nem fertőzött meg a magyarok xenofóbiája és szexista rasszizmusa. Itt találhatóak meg a Momentumosok is, ők az igazi magyar partiarcok. 

Duna Aréna: A testi erőfitogtatás álnok szentélye, misztifikálja az emberi teljesítményt. Ráadásul itt női és férfi versenyeket is rendeznek, piedesztálra emelve a nemi kirekesztést. Nem fog tetszeni!

Balatonfüred: A Balatonnál van, amit az itteniek magyar tengernek neveznek. Ez is jól mutatja az Orbán-kormány imperialista és revizionista törekvéseit. A Balatonnak ráadásul két fővárosa is van, bizonyítandó a magyarok megalomániáját. Megtévesztő! Ne hagyd, hogy a szépsége elcsábítson!

Magyar konyha: Mértéktelenül használja az erős paprikát, egészségkárosító hatású! Javasoljuk a hamburger, sushi és a különböző wrapok fogyasztását. Különösen figyelj oda, hogy semmi se tartalmazzon magyar alapanyagokat! Illiberális gasztronómiai függőséget okozhatnak!

Hírdetés

Vízilabda mérkőzés: A magyarok gőgjének ünneplésére kifejlesztett erőszakos labdajáték. Jól tükrözi a magyar nyelv expanzív törekvéseit is: alattomosan lefordították a waterpolo elnevezést. Még erős idegzetűeknek sem javallott!

Hosszú Katinka: Több szempontból is kirekesztő személyiség. Nem vette fel az amerikai állampolgárságot, világszervezetek megbecsült hivatalnokaival vitatkozik, ráadásul folytonos sikereivel elveszi másoktól a győzelem esélyét.

Orbán Viktor: Magyarország antidemokratikus miniszterelnöke. Helyes meghatározása a diktátor, önkényúr, magyar Putyin, dunai Trump.

Liszt Ferenc: A magyarok által kisajátított európai zeneszerző, zongoraművész. Zeneakadémiát is elneveztek róla, ám mi kulturális szempontból a nevét viselő tér rendszeres látogatását ajánljuk inkább.

Soros György: A legnagyobb élő magyar, akit szerencsére semmiben sem befolyásol anyanyelve, származása és születési helye. Európai és világpolgár, a demokrácia élharcosa, a civil társadalom egyetlen reménye.

Magyar himnusz: Avítt, giccses, agresszív műdal. Már az első sora felsőbbrendűséget propagál, különleges előjogokat követel a magyaroknak. A nyugalom megzavarására alkalmas! Óvakodj az ilyet éneklő emberektől!

Hajrá magyarok!: Ősi magyar csatakiáltás, most sportnak álcázva ezzel riogatják a civilizált világot. Használata ellentétes az európai, liberális értékekkel.

„Kedves Szabadnemű Embertársunk, Budapestre látogató Barátunk! Örülünk, ha segíthettünk látogatásod kellemessé tételében. Ha legközelebb jössz, reményeink szerint egy nyitott és sokszínű, a konzervatív nemi szerepek által nem korlátozott országgal találkozhatsz majd! Ahol a középkori magyarkodás nem szab gátat a migráció kiteljesedésének!”

U.i.: A fenti írás természetesen paródia. Habár…

Fotó: prima.co.uk

Máté T. Gyula – ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »