Liberális–Valóság közéleti Ablak-Zsiráf

Liberális–Valóság közéleti Ablak-Zsiráf

Alulról szerveződő – Sorospénzen Párizsba tanácsokért kijáró

Államilag garantált alapjövedelem – Száraztészta és babkonzerv helyett most ezek árával kívánják megvenni a fogatlan szavazótábort

Barna eső – Párszor megkergették a kékeket az MTK-meccs után, de hátha most végre lehet rájuk számítani 0rbán elzavarásában!

Civil – Diverzáns

Csapatépítő tréning – Pofavágás nélkül végigülöd a cégnél a Szirárványmunkacsoport dagadt, tüsihajú aktivistáinak szabadnépfélóráját, ha nem akarod a holnap reggelt is a HR-en kezdeni!

Demokrata – Gyurcsány szakácsművészetében jártas

Dzsudzsák – Az a válogatott futballista, akin keresztül a liberálisok 0rbánba próbálnak rúgni

Európai értékek – Európán kívüli értékek Európában + buzik

Érzelmekkel teli – MSZP-s aggódás a bérből és fizetésből élőkért, a magas adókért, volt SZDSZ-es egészségpolitikus aggódik a kórházi ágyszámcsökkentésért, oktatáspolitikus az érettségiért, volt hetihetesrésztvevő a magyarságért, afféle politikai Robin Williamsek, akik a film végén vonósok zenei aláfestésében szabadítanák ki a fogságban élő kis Willyt, ha kapnának még egy esélyt tőled!

Földes András – Dömdödöm/Mikkamakka/Micimackó Jamie csodalámpájával a kezükben

G-nap – Simicska szokás szerint bebaszott, de most nagyon, illetve ez az a pillanat, amikor hirtelen két ATV lett, valamint a Magyar Nemzet is visszatért polgári gyökereihez (a továbbiakban lásd: Polgári)

Gyalázatos – Ilyen intézkedésnek nevezzük, amikor a Fidesz valaki olyannak kedvez, akinek a korábbiakban nem kedveztek. Lásd: A minimálbér megemelésével és adómentességének megszüntetével jól jár a dolgozó és az állam is, szerencsétlen kispénzű multit viszont megsanyargatják, ami 2010 előtt nem volt!

HírTV – Napkelte és Heti Hetes modern díszletekkel, Simicska pénzéért Miniszterelnök Urat eláruló munkatársak közreműködésével

Intoleráns – Rendőrt hív a falujában tartózkodási engedély nélkül kószáló, nem túl világos színű embertársainkra + elkapcsol a pornómegosztón, ha többszöri világos kérés ellenére is gay-snowballozást dob fel az algoritmus

Jogállam/Jogállamiság megszűnte – Őszinte aggodalom azért, hogy 27 évvel a rendszerváltás után már csak a bíró kar háromnegyede komcsi

Kulturális sokszínűség – Hamburgi müzezzin, véreztető kecskevágás a lakótelepi erkélyen

Lehet Más a Politika – Nem lehet más az MSZP-SZDSZ

Morál – Erre fognak hivatkozni az MSZP-sek, ha kénytelenek beismerni, hogy a Fidesz bármilyen tevékenységéhez képest az övék még szerintük is szar volt

Hírdetés

Normális értékrend – Buzik reverendában kartonpapír semjénekre maszturbálnak az Andrássy úton

Nyugat – Állítólag 2010 óta ide fognak emigrálni mind a libsi kommentelők már a jövő héten, ha nem lesz nagyon gyorsan az, amit ők szeretnének

Open Society Foundation – Millárdos filantróp személyes hobbiból olyan szervezeteket támogat, amelyek újabb országok hatékony megshortolásáról gondoskodnak számára.

Összefogás – Koalícióképtelen MSZP-SZDSZ

Ősmagyarok – A liberálisok által kigúnyolt nem liberális magyarok gyűjtőneve. Illetve azon más egyéneké, akik fel merik hánytorgatni, hogy az adott liberális nagyapja 65 éve körmöket tépett/veséket vert le.

Polgári – Kiugrott/pénzért átállt, Simicskával tartó volt fideszes. Pénzért bármit és bárkit elárul, a  fentebb már felsorolt Morálra fog hivatkozni, illetve arra, hogy 0rbánnal szemben ő jeleníti meg az igazi Fideszt.

Queer – Olyan buzi, akikről még a libsik se tudják, hogy pontosan micsoda

Roma – Fehérek által elnyomott kisebbség, akinek szerencsétlen sorsára szociológiai tanulmányokban kell felhívnunk a figyelmet, ill köcsög korrupt fideszes cigányok, akik megszülték a nyakunkra 0rbánt is

Sajtószabadság megszűnése – Minden megszűnt kommunista napilapra három liberális portál alakul

Szakma/Szakmai – Párttaggyűlés tudományos köntösben

Te nem tudod, mi van vidéken – Te tudod, hogy mi mit gondolunk arról, mi van vidéken

Tyereskova – Hajdan elismert művésznő volt, de most már csak egy politikai köcsög lett, amióta 0rbánokat fest!

Uber – Ezzel közlekedtek a gömbföld bolygótudatudatos hipszter vegán pulóveresei, amíg a geci0rbán be nem tiltotta Londonban is!

Új egyenlőség – Bevételeid jelentékeny százaléka ismét elletésre/IMF-hiteltörlesztésre fog elfolyni

Üres lufi – Ezen a gúnynéven illeti az MSZP a Fidesz azon fontos témáit, amelyeket sajtótájékoztató keretében bagatellizál, majd 3-6 hónap múlva mégis fontos témák lesznek (lásd még: álprobléma)

Űrállomás – Liberális viccelődés doktor Miniszterelnök Úr épülő-szépülő szülőfalujáról. Általában kétfarkú kutyák követik el, stadionra, kisvasútra használják.

Vidéken terjeszkedő sajtótermékek – Üllőn is fogható lesz a Klubrádió

Watchdog – (őrkutya) Önmagát a kormány ellenőrének képzelő, állítólag független, valójában SZDSZ-es újságíró/színházcsináló. Van blogja és rendszeresen jár tüntetni, ahol időnként kisebb-nagyobb sikerrel megpróbálja magát apró rendbontások segítségével a kamerák előtt előállíttatni.

Xenofób – Nem nézi jó szemmel, ha gyümölcsöséből meleg barna szempárok lakmároznak okostelefonálás közben

Zázrivecing – A múlt azon fejezeteit nevezzük így, amelyet balliberális filozófusok saját hatáskörben megváltoztathatnak

Zsarnok/Zsarnoki – 0rbán Viktor személyét és rendszerét nevezik így, mert diktátorként, velőtrázó cinizmussal, hatalomban maradásához a szabad választások ördögi módszerét használja fel eszközként.

<![CDATA[]]>www.tutiblog.com<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »