Liberális körökben most már a vérfertőzést és a halottakkal való közösülést akarják legalizálni

Liberális körökben most már a vérfertőzést és a halottakkal való közösülést akarják legalizálni

A LUF liberális ifjúsági szervezet úgy döntött, hogy kezdeményezi a testvérek közötti szexuális kapcsolat kriminalizálásának megszüntetését, és azt is engedélyeznék, hogy bárki szexuális célokra ajánlja fel saját holttestét.

Az elnökük szerint nem lehet büntetni valamit csak azért, mert undorító.

Legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát a Liberala ungdomsförbundet (LUF) stockholmi szervezete, írja az Independent a svés Aftonbladet nyomán. A 19 parlamenti mandátummal és két EP-képviselővel rendelkező svéd Liberalerna (Liberálisok) ifjúsági szervezetének fővárosi csoportja vasárnapi éves közgyűlésén döntött úgy, hogy támogatja a 15 évesnél idősebb testvérek közötti, közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolat engedélyezését, mint ahogy azt is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen arról, hogy halála után büntetőjogi következmények nélkül lehessen közösülni a holttestével.

Cecilia Johnson, a stockholmi szervezet elnöke szerint az erkölcsi alapú, a vérfertőzést tiltó törvények „ma már nem védenek senkit”. Mint mondta, „megértem, hogy ez (a vérfertőzés – a Szerk.) sokak számára szokatlan és undorító, de valamit nem lehet büntetni csak azért, mert undorító”.

Hírdetés

Hasonlóképpen vélekedik arról is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen a testével halála után is: „Meg kell adni a lehetőséget, hogy eldöntsd, mi történik a testeddel, miután meghaltál, és ha valaki fel akarja ajánlani a hulláját egy múzeumnak, kutatásra, vagy valakinek szexuális célra, akkor ezt tehesse is meg.”

Szenzációhajhász hülyék

A Liberálisok szóvivője, Adam Alfredsson azt nyilatkozta a svéd Expressennek, hogy az anyapárt egyáltalán nem támogatja a javaslatokat: „A vérfertőzés törvénytelen és annak is kell maradnia, ahogy a halottak szexuális célú felhasználásának is.” A párt korábbi parlamenti képviselője, Carl B. Hamilton a Facebookon ítélte el az ifjúsági szervezet javaslatát, szenzációhajhász hülyéknek nevezve a fiatal politikusokat.

Korábban a Német Etikai Tanács is a vérfertőzés kriminalizációjának megszüntetését követelte.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »