Levél Orbánnak: Te csak egy helytartó vagy!

NIF: Bemutatjuk a magyarok országának mindenkori zsidó kormányának hajbókolását Metzger (Mészáros) Jona, izraeli főrabbi előtt. Megemlítjük, hogy azóta Metzger rabbi, közönséges csalót és szélhámost, Izraelben börtönbe zárták rendkívül nagy összegű sikkasztásért! A magukat magyarnak álcázó helytartó zsidók, volt és hatalomban lévő miniszterelnökök, köztársasági elnökök, mosolyogva nyiszitelik a torkunkat. Mi meg mélyen alszunk, nagyon mélyen!

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Romek Károly: Levél Orbánnak

Neked, aki ország, világ előtt magyar miniszterelnöknek mondod magad, nyilatkozom, hogy nem tekintelek miniszterelnökömnek, hogy a fent álló törvények szerint nem is lehetsz törvényes miniszterelnök, miként a téged és kormányodat kinevező országgyűlés sem rendelkezett felhatalmazással ahhoz, hogy bármit is tegyen, hogy többek között téged és kormányodat kinevezze. 

NIF a képgalériához: Csodálkozunk még azon, hogy a körmendi 11 éves Zsófikának átvágták a torkát, vérét vették és ez a banda mindezt eltussolta? Bármire képesek a magyarság  ellen!!! Mi meg közben alszunk, mélyen alszunk!

Te csak egy helytartó vagy! Az eddigi ténykedésed alapján – 1989-től számítva – te egy hazaáruló lehetsz és eszköze a világot irányító háttérhatalomnak.

Neked és pártodnak, valamint a többi ,,rendszerváltó” tényezőnek senki sem adott felhatalmazást sem az alkotmányok módosítására, választási törvény megalkotására. Senki sem adott a választók közül (hiszen akkor még nem is voltak választók) Szűrös Mátyásnak, hogy az szovjet csapatok itt tartózkodása mellett kikiáltsa a ,,III. köztársaságot, illetve hogy országgyűlési választásokat írjon ki 1990-ben.

Bűneid sora hosszú. A magyar gazdaság szétverésében és a magyar javak kiárusításában való közreműködés. Ösződi beszédként ismert és az országnak 8-10 ezer milliárd kárt okozó szélhámosságban való részvétel, a nyugdíjvagyon átadása, a magyar állam pénzén képzett munkaerő elvándorlásának elősegítése, nyugdíjrendszer embertelen átalakítása az alkotmány és a Btk. 195. §-ának megsértése, illetve mások erre való kényszerítése.

A te és magyar zsidó hordád eddig hozott törvényeit rám nézve nem fogadom el kötelezőnek, miközben alkotmányos kötelességemnek tartom a veletek való szemben állást. Nincs felmutatható felhatalmazásod, hogy az ország a nép nevében kormányozz. Amennyiben a szavazólapokat annak tartod, hol vannak a nevek róla, és miért semmisítitek meg rendszeresen a választásokat követően, hiszen azok a ti felhatalmazásaid lennének, amennyiben erre hivatkoznál?

Te bűnös vagy, és a börtönben a helyed, nem a parlamentben. Milliárdokat költesz reprezentatív dolgokra, miközben az oktatás és az egészségügy a padlón van. Végül a levél részének tekinthető anyag linkje, akár olvasod azokat, akár nem. Hosszú lett volna teljes terjedelemben a levél részévé tenni.

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10446/Utmutato-2018-ra.html

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10481/2011-evi-CXCI-torveny-vegrehajtasanak-tanulsagai-5-kiegeszitessel.html

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10459/Marcius-tizenotodikehez.html

Romek Károly, Szbn. 2016. március 29.

Beküldte: Romek Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:cion-diktatúra, CIONIZMUS, EU, Európai Egyesült Államok, Magyarország Cionista Gyarmat!, Nyílt levél, Olvasói levél Tagged: csapás a cionizmus ellen, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »