Leszbikus szodómiára támadt kedve egy fideszes politikusnak Vizoviczki kuplerájában – a kéjelgésről felvétel is készült

Leszbikus szodómiára támadt kedve egy fideszes politikusnak Vizoviczki kuplerájában – a kéjelgésről felvétel is készült

Rejtett felvételt készítettek egy fideszes politikusról, amint két prostituálttal múlatta az idő – ezt állítja vallomásában a Vizoviczki-ügy egyik tanúja. A férfi öt éven keresztül dolgozott a diszkópápának. Kezdetben az Aphrodite bárban, majd nem sokkal később az egyik kuplerájban.

Papp Péter 1995 és 2000 között dolgozott Vizoviczkinak. Az N1 birtokába került kihallgatási jegyzőkönyv szerint az öt évből talán egyben volt bejelentve, de ezzel nem foglalkozott, mert soha nem volt munkaügyi ellenőrzés. (2. oldal) A férfi pontos leírást ad arról, hogyan működött a lehúzási rendszer a kupiként is üzemelő bárokban. (3. oldal) A prostituáltak a vendég számlájára ittak, amiből nekik is visszajárt, így igyekeztek minél nagyobb számlát csinálni. Vizoviczkiék azonban az italon is spóroltak, a minőségi borosüvegekbe ócska bort öntöttek.


A jegyzőkönyv oldalai rákattintva nagyíthatók

A férfi pontosan leír egy esetet, amikor az Aprhodite bár pincéjében felvételt kellett készítenie egy fideszes politikusról, akinek a prostituáltak leszbikus műsort adtak elő. A tanú azt mondta, a felvétel Vizoviczki Lászlóhoz került. (4. oldal) A jegyzőkönyv szerint a kihallgató ügyész nem volt kíváncsi arra, ki volt az a fideszes politikus, akiről titkos felvételt készítettek és így esetleg zsarolhatóvá vált.

A kupiban készített titkos felvétel gyakorlatát az ügy egyik védett tanúja is megerősítette. Az N1 birtokába került kihallgatási jegyzőkönyv szerint ő is azt mondta az ügyésznek, tudja, hogy Vizoviczki kuplerájában kompromittáló felvételek készültek a kuncsaftokról.

Papp Péter arról is beszámolt, hogy a nevére íratott két belvárosi lakásba rengeteg embert jelentetek be Vizoviczkiék, amiért a jegyző akkor feljelentést is tett választási csalás gyanújával. A bejelentésekre azért volt szükség, mert Vizoviczki be akarta juttatni egyik emberét az önkormányzat képviselő-testületébe. (6-7-9. oldal)

(N1TV nyomán)

Vizoviczki bizalmasa kérdezte, hogy Rogánból mikor lesz gyanúsított, de az ügyész kinevette (2. rész)

Kubatov embere Vizoviczkinél dolgozott "médiatanácsadóként"

Vizoviczki bizalmasa: "Rogánnak minden évben négymilliót kellett vinni"

Portik Rogán "Drága" Tóninak adott zacskójának ügyében is vizsgálóbizottságot állítana fel a Jobbik

Nokiás doboz sem kell: zacskóban vitt tízmilliót Rogán "Drága" Tóninak Portik Tamás – a fideszes politikus tagad

Munkaidőben inkább "répázgatnak" a honatyák – a kurvákat zsidó kerítőkön keresztül rendelik


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »