Lesz még Jobbik-kamion a Pride-on!

“Azt egyelőre nem tudni, hogy Vona Gábor miért pont erre a hétre időzítette a nem annyira cuki harcostársainak eltávolítását a pártból, talán a Török Gábor Stratégiaalkotó és Tanácsadó Kft. gondolta elérkezettnek az időt, mindenesetre bekövetkezett, ami várható volt. A pártelnöknek tele lett a surranója a radikálisokkal, mert összezavarták a tarsolylemezes szavazók gondolkodását.

Novák Elődéket pedig úgy érte a hír, mint egy elnyert Soros-ösztöndíj. Hogy pontosan mi Vona terve, az még nem látszik, esetleg a Fideszből kiábrándult vállalkozói réteg (ezt szépen körülírtam, ugye, Lajos?) szeretné támogathatóbbá tenni a pártot, vagy KGBéla tartótisztje üzent szikratávírón a Kremlből.

Felettébb kíváncsi vagyok, mi lesz a következő lépés. Netán fontolgatják, hogy a Magyar Gárda védi majd a Trianon emléknapján rendezett Pride-ot, vagy letelepedési engedélyt osztanak a migránsoknak Röszkénél, esetleg végleg leszámolnak a pártban a sumér rokonsággal? Lesz Horthy-szobor-döntés, Vona ellátogat a HitGyülibe, vagy ilyesmi?

A hosszú néppártosodás éjszakája még erejük teljében érte a radikálisokat. A párt megbántott keményvonalasai most éppen a Facebook-on nyilaznak vissza. Vona terve egy Fidesz 2.0-ra akár még jó ötlet is lehetett volna, ha nem erőből nyomná a projektet, és nem száműzné ellentáborát, hanem szétszórná őket más felelős beosztásba.

Ennyit legalább elleshetett volna a Fidesztől, ha már őket majmolja.”

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »