Lendvai Ildikó odapörkölt a Jobbiknak, Mirkóczki most alaposan helyretette

Lendvai Ildikó odapörkölt a Jobbiknak, Mirkóczki most alaposan helyretette

Kedves Lendvai Ildikó!

Önt az MSZP egykoron legbefolyásosabb, legintellektuálisabb politikusaként ismertük meg, így nagy érdeklődéssel olvastuk a hvg-ben is idézett energikus facebook bejegyzését, amelyben a baloldali embereket igyekszik „megmenteni” a Jobbikra adott szavazatuktól.

Ön azt is szomorúan szemléli, hogy a szocialista párt az Ön szavaival élve „politikai hullává vált”, és sérelmezi, hogy a Jobbik szeretne baloldali szavazókat bevonzani. Mindezt értem is, meg nem is. Hogy miért? 

Ön is tudja: egyrészt a velejéig romlott, Gyurcsány vezette MSZP-kormány szabadította Magyarországra minden idők leggátlástalanabb Fidesz-kormányát. Másrészt Önöknek akkor is és később is megvolt a lehetőségük, hogy szembenézzenek tetteikkel, és megújítsák politikájukat. Nem tették. Az MSZP tehát az ok, a Fidesz az okozat. 

Úgy tűnik, Ön az elmúlt öt évben kisebb energiával követte a politikai eseményeket, mint az MSZP fénykorában, hiszen korábbi, többségében vélt vagy a média által felnagyított sérelmekkel vitatkozik még 2017-ben is. Az idézett események többsége (Horthy szobor, Őcsény, buzizás, a szakképzés segédmunkás képzéssé válása, a tehetősek előnye a családi pótlék terén, a közmunkásbérek) nem a Jobbik, hanem a Fidesz alkotásai és egyértelmű ismérvei!

Nem a Jobbik plakátolja tele az országot Soros György képével sem, és terjeszt összeesküvés-elméleteket, hanem a Fidesz, félelemben tartván a saját országát. 

Emellett bizonyára Ön is ismeri azt az MSZP-közeli cégtől származó kutatást, amely szerint ma Magyarországon már a Fidesz a legszélsőségesebb politikai erő, és hogy

a baloldali polgárok jelentős része hajlandó lenne átszavazni a néppárti Jobbikra a kormányváltás érdekében.

Mert ma az ország többsége kormányváltást akar, és ehhez keresi a megfelelő erőt.

Én erőt és Magyarország felemelkedését szolgáló reális programot jelenleg egyedül a Jobbik oldalán látok. Van, akinek van programja, de nincs ereje, és van olyan, mint az MSZP, akinek se értékelhető programja, se ereje nincsen, csak ígérgetni képes és másokat becsmérelni. 

Mi a saját hibáinkból is tanulva, a kormányváltásért dolgozunk nap mint nap. Lehet a Jobbikot fenntartásokkal szemlélni, ez mindenkinek szíve joga, de azt Ön is pontosan tudja:

az igazi, komoly bűnök, árulások, cselszövések, amit ezzel a szegény országgal szemben már elkövettek, nem a Jobbikhoz köthetőek.

És nem a 2003-ban, egyetemista fiatalok által alapított Jobbik követett el ordas eszmék nevében még mindig kibeszéletlen és fájó, emberiségellenes, történelmi bűnöket, hanem az MSZP elődpártja, amelybe anno Ön is belépett és vezető tisztségeket vállalt. 

Mindenesetre Ön most az ellenzéket próbálja roncsolni a Fidesz helyett. Ez nem jelenti a kormányváltást akaró választók elárulását? Talán azért fordult most Ildikó hirtelen a Jobbik felé, mert látja, hogy a Fideszt nem tudja és nem is meri megszorongatni az MSZP?

Önt nem zavarja, hogy a Fidesz a sajtószabadság, a jogállamiság lebontása, az ország egy részének hűbéressé tétele után egy törvényesen működő pártot be akar tiltani? Hogy ehhez egy politikai megrendelésre tevékenykedő Állami Számvevőszék, egy, már jogszerűen is Fidesz-ügyészségnek nevezhető állami szervezet, a NAV és egy gyors törvénymódosítás is asszisztál?

Ildikó energiáit nem lenne célszerűbb más irányba fordítani? Már csak azért is, mert

a politikai hullává vált MSZP-t behálózta a Fidesz-maffia. Erről Botka László is beszélt, miután visszalépett miniszterelnök-jelölti tisztségéből. A fideszes ügynökök jelenléte sok mindent megmagyaráz az MSZP politikájáról és jelenlegi állapotáról. 

Kedves Ildikó! Örömmel látjuk Önt azokban a városokban, ahol jobbikos polgármesterek dolgoznak. Kérdezzen körbe, hogy mennyit fejlődtek ezek a városok, és hogy mennyi jobbikos korrupciós ügyről tudnak. Az eredményt borítékolom. Aztán nézzen körül a pártjában…

Örömteli ugyanakkor, hogy a programunk nagy részével Ön is egyetért. Az országot járván jól tudjuk, ezzel baloldali honfitársaink is így vannak.

Az Önök szavazói már látják: az Orbán-terv végveszélybe kezdi sodorni a társadalmat, és a kormányváltás egyedüli útja a Jobbik. Mi velük kötünk választási szövetséget és nem a fejük felett.

Mert az MSZP az ok, a Fidesz az okozat, a Jobbik pedig az egyedüli megoldás.

Minden jót kívánva, maradok tisztelettel: 

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »