Lemond a Fidesz Kormány, a Kúria és a bankok vezetői is

Lemond a Fidesz Kormány, a Kúria és a bankok vezetői is

Megdöbbentő hír került napvilágra, mely szerint a Magyar Kormány vezetése, a bankvezetés és a Kúria vezetése lemond a nyilvánosságra kerülő tények miatt. A nép és az ország kifosztóival folytatott küzdelem fordulóponthoz érkezett.

Már csak 4-et kell aludni ahhoz, hogy 2014. szeptember 05. napján nyilvánosságra hozzák a 2014. október 05. napján, Gyulára összehívott Nemzetgyűlés programját Kásler Árpádék.

Azt ígérik, hogy a napokban megjelenő tények romba döntik a bankárok kártyavárát, valamint a  Kormány és a Kúria vezetőinek lemondásához fog vezetni.

A Haza Nem Eladó Mozgalom vezetői három napos gyulai munkaértekezlet során helyére tették az utolsó, hiányzó láncszemet, amely mindenki számára érthetővé és világossá teszi a devizaalapú hitelezés törvénytelenségét.

A munka elvégeztetett, de a kifosztottak és az ország jövőjéért aggódó és tenni akarók közvetlen részvétele nélkülözhetetlen a győzelemhez. Most mindenki történelmet írhat, kiváló, vissza nem térő alkalom lesz, hogy mindazok, akik az összefogást és cselekvést hiányolták, bizonyítsanak.

Hírdetés

Nemzetgyűlést szerveznek Kásler Árpádék és fegyveres háborúra készülnek

A fegyveres konfliktus elkerülhetetlen. Fél évtized jogkövető magatartással vívott küzdelem után, ki kell mondani, hogy a hatalmaskodó kifosztók eljátszották a békés megoldás esélyét. Az ügyészségek és bíróságok, beleértve a Kúriát, ráléptek a „jogi” útvesztők azon sikamlós útjára, amelynek végén csak a bitófa állíthatja meg ámokfutásukat.

Pedig itt voltunk, segíteni akartunk, hogy mindenki számára elfogadható megoldás születhessen. Mindent elkövettek, hogy perifériára szorítsanak, aktiválták az „alvó” ügynökök hadát, a felhígítás módszerét alkalmazva, hogy elnyomják az igazság hangját, a gazság felderítését. Arról, hogy tévedésből vagy szándékosan folytattak színlelt gazdasági tevékenységet a bankok, mindenkinek megvan a saját véleménye, de ez nem elég, a teljes felgöngyölítése az ügynek elkerülhetetlen szükségesség, nemzetstratégiai kérdés.

Látszólag a sors iróniája, hogy bár Gyurcsány és Bajnai alatt indult meg a lavina, a legnagyobb tragédia a kétharmados Orbán kormány alatt sepert végig az országon, mert a szálak egybeérnek. Az „abszolút többség” négy éves regnálása alatt ezrek menekültek öngyilkosságba, százezrek külföldre. Ezt maga Kövér László is megerősítette amikor a magyarok elvándorlásáról beszélt, meg arról, hogy az államok vezetői CSAK VALAMIFÉLE felhatalmazást kapnak a szavazóiktól. Ez elég érdekes kijelentés, de kevés lesz a kegyelemhez, mert ők sem kegyelmeztek. Díszpáholyból nézték sokak haláltusáját.

Forrás: Hír.ma,   Kaslerarpad.hu


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »