Lehet, hogy Merkel nincs veszélyben, de a német lányok igen

Lehet, hogy Merkel nincs veszélyben, de a német lányok igen

Itt a strandszezon, így az uszodás zaklatásokat kezdik felváltani a strandolós esetek – központban újfent a bevándorlók szexuális zaklatásai állnak.

Nyilvánosságra került a német rendőrség egy belső levelezése, amiben arról írnak, egyre több a szexuális zaklatás a német strandokon, az elkövetők pedig legtöbbször bevándorlók – írja az Index a Blid Plus lapra hivatkozva.

A düsseldorfi rendőröket a hivatali levélben arra figyelmeztették, hogy fiatal bevándorlókból álló bandák leselkednek a nőkre. A levél létezését a rendőrség megerősítette. Azt tervezik, hogy az ilyen ügyekben érintett bűnözőket lefényképezik, így a jövőben könnyebben tudják azonosítani őket.

A migrációs hullám kezdete óta Németországban és Ausztriában is számos, bevándorlókhoz köthető szexuális bűncselekmény történt. Legtöbbször uszodákban támadtak meg fiatal lányokat, de szilveszterkor Kölnben konkrétan vadásztak rájuk az utcai ünneplések közben, akár még úgy is, hogy az áldozatok mellett ott állt férjük, barátjuk. A szexuális zaklatásokat rendszerint rablások is követik.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »