Lehallgat a nemzeti konzultáció, vagy a 444 hallgat le?

A héten kitört a botrány, miszerint a nemzeti konzultáció honlapján egy orosz kód is fut.

A Molnár Zsozsó is futott utána, rendkívüli nemzetbizi bizottsági ülést tartani. A mondás az volt, hogy az orosz kód aztán továbbíthatja adatainkat az FSZB-hez, és a magyar polgár biztonsága máris veszélyben van.

Szóval az oroszok már a spájzban vannak, pártunk és kormányunk elárult a ruszkiknak, nemzethalál, rettenet. Mindezt akkor, amikor a szörnyű vOrbánvityesz a Pintérrel, meg a Lázárral karöltve bezáratja a CEUt, Putyin intésére, eközben Rogán Medvegyevvel bizniszel hátul a parlament udvara mögött, és mindannyian vámpírfogakkal szívják a szegény Sorosegyetemisták vérét.

Nos, akkor szeretném a kedves olvtársakat egy kis könnyed sétára invitálni a nemzetbiztonság, meg a kiberbiztonság területére. (Na ez lesz az a publi, amit szokás szerint a kutya se fog olvasni, de azért nyomom, csakazértis.)  Szóval, ahhoz, hogy tisztázzunk pár tévedést, amelyet a zIndex belenyom a kis fejekbe, kell némi racionális háttér.

Röviden összefoglalom, kérem,

a 444-től kezdve a teljes ballibás sajtóig hülyének nézik Önt, kedves Olvtárs, meg amúgy mindenkit, aki az országban él.

Akkor vicceljünk mi is.

Aztán csinálnak nemzetbiztonsági botrányt, Szél Bernadett – aki természetesen, mivel, a párkapcsolati összetartó mintákról írta a doktoriját a szociológián, tehát ért a nemzetbiztonsághoz –  elsírja magát a kamerák előtt, Simicska Lajos tévéjében pedig Kálmán Olga tragikus arcot vág. (Családszociológiai nemzetbiztonság, – az ügynök aki szerette őt.) Diktatúra. Orbánfasizmus. Putyinnácizmus.

A kedves Olvtársak bizonyára jobban tudják, mint én, hogy a Yandex nevű orosz szolgáltató kódját megtalálták a 444.hu, kedves programokhoz értő munkatársai a nemzeti konzultáció honlapján. Először is, ha az ember újságot ír, akkor mi mást elemezne, mint a nemzeti konzultáció honlapjának nyilvános kódját? Hát természetes, az ember újságíró fia honlapok kódjait elemzi. Egy újságban. Hiszen a honlapok kódelemzése az újságírói munka legalapvetőbb forrása, mondhatni Bibliája. (Koránja, Tórája, satöbbi.) Szóval, csak arra akarok rávilágítani, hogy valljuk be, nem gyakori a honlapokat így vizsgálni. De legyen, vizsgáljunk együtt!

Aztán jön a yandex nevű orosz szolgáltató jelentése az orosz titkosszolgálatoknak. A helyzet úgy fest, hogy ez az állítás igaz. A yandex, pont úgy, mint a gmail a CIA-nak, jelenthet az FSZB-nek. Szóval az a nagyon rossz hírem: aki például a google, a facebook, a yahoo – szóval gyakorlatilag bármelyik amerikai szolgáltató bármelyik programját, alkalmazását stb. használja, az bizony közvetlenül a CIA, az NSA stb. mindenkori elemzőinek adja le a drótot. Súgok, az Xkeyscore nevű program (utódain)-on keresztül – mivel a kedves 444-es ojságíró urak/hölgyek is olvasnak minket, meg a gazdáik is, csak a miheztartás végett -, szóval, a kedves ámerikai kiberkém urak mindent látnak, amit ezek az alkalmazások használnak.

Hírdetés

(A rossz hír az, hogy a magyar nemzetbizonytalanok ezekben a kis játszmákban eléggé hátul kullognak a sorban, de most épp nem őket kutyázom, üdv az RC Galileóhoz, ami meg az olaszoknak jelent, gondolom már tudjátok, remélem már nem használjátok, mosolyjel, szevasztok!)

A 444.hu egyik eleme éppen ezt csinálja a google-nak. Nem hiszik, Olvtársak?

Megmutatom:

Ott, igen, kedves olvtársak, jobboldalt, az a szürke izé, az egy szál törölközős lány nekünk jobb válla mellett. Ott figyel Önre a google, amelytől az ÖN adatait az ámerikai titkosszolgálat, a CIA, az NSA, és még az FBI is bármikor lekérheti.

Szóval, drága 444, ti is jelentetek. Hoppá. Megnézzük a zIndexet is, a híres Gé újságíró honát.

Ó, megdöbbentünk. Nos, az index meg a facebookon keresztül jelent az amerikai titkosszolgálatnak, apache szerveren keresztül profillal együtt, ha be tetszettünk lépni.

Akkor kérjük a visszavonni ezt a hülye balhét, kedves Bernadett, Zsolt, ez méltatlan volt hozzátok, a magyar közélethez, (vagy tényleg ennyire hülyék vagytok) satöbbi, és ha lehet, leszállni szíveskedjetek a Németh Szilárdról, mondott ő már furákat, de itt speciel mélységesen mélyen igaza volt, amikor kivonult. Csak szólok.

Ja, és az LMP is:

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »