Legyen ön az MTK kabalaállata a stadionavatón!

Legyen ön az MTK kabalaállata a stadionavatón!

Úgy tűnik az MTK-nál tudták fokozni az eddigieket. Az október 13-ai stadionavatóra –, amelyen a kék-fehér csapat a Sporting Lisszabont látja vendégül – ugyanis kabalaállatot keresnek. A csapat baráti körének Facebook-oldalán egy hangzatos hirdetés jelzi, itt a lehetőség Gedeonként végigtombolni a nyitómeccset.

Ahhoz, hogy az új kalandokra vágyó léleknek beteljesüljön az álma csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot az MTK Baráti Körével, legyen 160 és 200 centi között a magassága, és persze tegye magát szabaddá a stadionavató délutánjára.

S, hogy mi a jutalma? Kilencven felejthetetlen perc Gedeonként, az MTK kabalaállataként, ingyenes bejutás a mérkőzésre és egy felejthetetlen élmény.

Hova tovább?

A kék-fehér csapat először azzal került a közbeszéd középpontjába, hogy az Új Hidegkuti Nándor Stadion két kapuja mögötti részt a tervező két hatalmas betonfallal zárta le, a megoldáson sokan élcelődtek. Az épület tervezője, Bordás Péter a Digi Sportban elmondta, a szokatlannak tűnő megoldást a „valódi katlanhatás” elérése miatt alkalmazta.

Majd jött Deutsch Tamás, klubelnök és kijelentette, két-három idényen belül átlagban 4000 nézőt szeretne látni átlagosan egy meccsen. Hozzátette, az október 13-i stadionavatóra a legolcsóbb jegy 5900 forint lesz. Amennyiben egy magyar futballőrült, aki úgy dönt, hogy megnézi a MTK csapatát hazai pályán, rendelkezik MTK-kártyával, de nem családdal megy és nem is törzsszurkoló, akkor annak a bátor vállalkozónak a legolcsóbb jegy például egy Gyirmót elleni derbire 4900 forintba fog fájni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »