Lázár: titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros magyarországi befolyását

Miután a magyar kormány a múlt héten Amerikával is nyilatkozatháborúba bonyolódott a migránsválság kapcsán, az ATV.hu megkérdezte Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy vannak-e közvetlen bizonyítékaik, amelyekből kiderül, „hogyan tolja” Soros a migránsügyet Magyarországon.

A kancelláriaminiszter szerint arra lehet számítani a következő időszakban, hogy Soros György aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen.

A tárcavezető válaszában leszögezte, hogy megítélésük szerint ma nincs olyan, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne Soros György pénze állna.

E finanszírozásoknak köszönhetően pedig a hazai civilek a valós erejüknél nagyobb befolyásra tesznek szert a magyar társadalomban.

„A migránskérdésről elhangzó demokrata megszólalások mögött is Sorost halljuk, hiszen a legfőbb szponzora annak a politikai oldalnak. Ő így harcol a meggyőződéséért, mi a magunk módján” – érvelt Lázár, aki szerint nincs is más bizonyítékra szükség, miután Soros maga „coming out”-olt, amikor elismerte, hogy Orbán Viktor a legveszélyesebb európai ellenfele.

Arra a felvetésre, miszerint ennél azért egy árnyalattal közvetlenebb bizonyítékokra is szükség lenne ahhoz, hogy a teljes hazai migránspárti civil szférát Soros György befolyási övezetének tekintsük, Lázár azt mondta: természetesen vannak olyan titkosszolgálati jelentések, amelyek alapján ez az állítás direktbe is bizonyítható, de ezek értelemszerűen nem publikusak.

Forrás: atv.hu

The post Lázár: titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros magyarországi befolyását appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »