Lázadás az árulók ellen

Lázadás az árulók ellen

Svéd barátaink meghívására érkeztem Götheborgba a Nordic Resistance Movement utcai felvonulására melyet a kormány migránspolitikája hívott életre. Törvény szerint nem kell bejelenteni a demonstrációkat de a  vezetőség egyeztetett a békés lebonyolítás érdekében (többet nem fognak). A hatóságok azzal kezdték ha használják jelképeiket, egyenöltözéküket, pajzsaikat akkor a gyűlöletbeszéd törvény alapján betiltják a megmozdulást.Persze erről szó sem lehetett..

Mintegy 650 fő vett részt a felvonuláson, kb 200 szimpatizánst tartóztattak fel aznap. A spanyol és a portugál támogatók be sem jutottak az országba, a dánok túl későn, a német Dritte Weg küldöttséget őrizetbe vették a reptéren merthogy egyikük feladott poggyászában (ott legálisan szállított) kést találtak. Persze a lakájmédia szerint felfegyverzett neonácik akartak belépni az országba. 10.000 ellentüntető (főleg iskoláskorú agymosott gyerekek) és 2.000 (az ország minden területéről ide vezényelt) rendőr volt még jelen a demonstrálókon kívül. A menet megindult, plexi pajzsos aktivisták mögött a zászlósok és a szimpatizánsok, fegyelmezett ötös sorokban. Kb fél óra múlva a bejelentett útvonalon rendőrsorfal állta útját a felvonulóknak amit az első sorok megpróbáltak áttörni, sikertelenül. Több aktivistát előállítottak többek közt a NRM vezetőjét bár ő nem vett részt a csetepatéban. A rendőrök arra hivatkozva vontak blokádot hogy a közelben áll az antifa, vagyis elismerték hogy nem végezték megfelelően a rendezvény biztosítását az együttműködés ellenére. Körbevették a megjelenteket -se előre se hátra- többször összecsaptak az ellentüntetőkkel ( közülük egy, tőlünk 31 ember lett nap végére előállítva ami kb 5%). Kompromisszumként ezen a területen hangzottak el beszédek, majd éneklésre került sor, a dalszöveget és a korábban is használt rigmusokat brossúrán osztották szét. Fontos tudni hogy a sajtó (lügenpresse) hetek óta náciveszéllyel, összecsapásokkal riogatott melynek következtében sok normál polgárt elriadt a részvételtől.

Szóval kezdődött az ének, a sajtó munkatársai a figyelmeztetés ellenére egyre közelebb nyomultak a rögtönzött színpadhoz, majd ők is a plexipajzsos falanxszal találták szembe magukat. A hierarchikus felépítést jellemzi ahogy elöljárójuk elhaladt mögöttük és röpke vezényszavára a pajzsosok a rendőrbuszok közé tolták a zsurnalisztákat amit a kivezényelt rohamrendőrök toroltak meg bőkezűen használva fa és gumibotot, viperát (!). Ekkor több bajtárs megsérült mint a képeken is látható.Ilyen körülmények között több beszédre nem került sor, köztük a Magyarországról kért helyzetismertetés is elmaradt. Mint kiderült a rendőrség azt tervezte hogy a pajzsokat és zászlókat begyűjti és minden megjelentet letartóztat. Láttuk is a 70 fős buszokat…

Több óra várakozás után azonos útvonalon visszavonultunk a találkozóhelyre.Itt tudtam meg hogy vendéglátónkat aki a feltartóztatott dánokat navigálta egy megtermett színes hátulról földre rántotta majd pár ütés után elszaladt, esélyt sem hagyva a küzdelemre.Ez a tipikus viselkedésük,  ugyanis ahogy 10 fős svéd-dán-izlandi-magyar csapatunk haladt a kocsik felé egy panorámatetős luxus Mecedesből hangos rikácsolás közben töröknek látszó támadók egy betondarabot vágtak közénk lassítás nélkül, melynek fiatal dán bajtársunk lába látta a kárát, patakzott a vér belőle..Mindenképp tanulságos nap volt, a harcos NRM tagokkal találkozhattok a 2018-as Becsület Napi megemlékezésen ahová szervezetten, zászlókkal fognak érkezni.

Mindegy hogy Európa melyik városában kerül sor hasonlóra, támogatnunk kell egymást a részvétellel hiszen a cél közös.

Hírdetés

Éljen a fehér Európa!

Végül az el nem hangzott beszéd:

Magyarország nemzeti radikális fiai nevében üdvözlöm északi         elvbarátainkat, és a tisztelt megjelenteket!Engedjétek meg, hogy a gondolat szintjén egy utazásra hívjalak benneteket, hol mint egy idegenvezető elkalauzollak titeket Hazám politikai útján! Magyarországról magyarként hamisat állítani bűn, külföldiként hamisan látni a dolgokat hiba. Ezért jöttem el, hogy élve a felkéréssel, saját szemszögemből láttassam e büszke nemzet állásfoglalását a migrációval kapcsolatban. Minden rosszban van valami jó, ezért is lehetek most itt Veletek!Magyarországon a jelenlegi vezető elit meglepő módon egészséges ellenállással reagál a minket ért támadásra. Míg tőlünk nyugatabbra a demokratikus diktatúra mindenáron az észnélküli befogadást erőlteti, addig Hazám és a vele rokonszenvező környező országok megtesznek szinte mindent, hogy megvédjék azon kevés értékünket mi a kommunizmus utáni szabadrablást követően még megmaradt.

A magyar kormány felismerte persze azt is, hogy hogyan húzhat hasznot a válságból: Megkezdte a „keresztes háború” politikáját, mibe beletartozik a mesterséges ellenséggyártás, a belső ellenzék teljes kiiktatása, a külpolitikai küzdelem hangsúlyozása, a belső problémák és pénzmozgások szőnyeg alá söprése. A baloldal szerencsére csak liberális agyhalottak kevéske csoportjából áll. A „jobbszárnyon” lévő hazafias ellenzéket nálunk is tűzzel-vassal-paragrafussal üldözik. Magyarországot a magyarok alkotják nem csak a kormány.

A magyarok pedig nem akarnak táj és kultúridegentömegeket. Bármilyen hatalom is ül fejünkre, nem cselekedhet másképpen, mert a közakarat ebből nem enged!Mi szeretjük a békét, de szárazon tartjuk a puskaport. Belső társadalmi feszültségeink gyakorlatilag Magyarország fennállása óta léteznek, miben a számtokra csak hírből ismert cigányprobléma a legsúlyosabb. Legerősebb kisebbségünk magyarosítása fél évezrede megoldatlan feladat, minek kérdéseire választ csak a mi nacionalista fiaink adhatnának. A politikai nyelven hívott „romák” gaztettei lassan vetekszenek a migránsok bűneivel, jellemre és kinézetre szinte azonosak, bármilyen normális európai értékrendet követni képtelenek. Történelmünk során számtalanszor árulták el „gazdáikat”, most sem várhatunk mást. A migránsok hazai partizánjai ők. Bajtársak, örüljetek neki, hogy nem ismeritek őket! A magyarok szeretik a szabadságot, de gyűlölik a szabadosságot. A magyar ember keresztény templomok között szeret élni, nem mecsetek árnyékában, nem vágyakozik mások földjére és tulajdonára, mert szereti a sajátját, és ezért erejét arra használja fel, hogy azt meg is védje… Minden rosszban van valami jó, ez a keleti blokkra is elmondható. A volt kommunista oldal országaiban nem sok talaja van a nyugati USA import liberalizmusnak, mit Bécstől Londonig nyög az egykor fehér kontinens.

Persze, nincsenek véletlenek, mi nacionalisták ezt pontosan tudjuk. A liberalizmus tévútjára előre eltervezett módon kergettek minket 1945 óta azok a körök, kiknek célja egy homogén, öntudattal nem rendelkező fogyasztói társadalom. A bibliai Bábel tornyát ezek a pénzemberek vagyona és a nekik dolgozó szabadkőművesek építették fel.Európa fehér nacionalista fiai is kőművesek. A szabadság kőművesei vagyunk, kik nem kérnek a kötelező pusztulásból! Utunk köveit magunk rakjuk le, Veletek együtt!Említettem már, hogy minden rosszban van valami jó. Magyarországon évtizedek óta nem volt ilyen egyetértés, mint a mostani migránsválság kapcsán. Az európai fehér értékek védelmében új erők kaptak szárnyra, erősödik a földalatti mozgalom, a kis nemzetállamok kiállását egyre többen értékelik nyugaton… most még titokban.Az európai NS üldözése már nem új számunkra, most arra kell koncentrálnunk, hogy figyeljük és bíztassuk egymást, és őrizzük a lángot, minek öngyulladása és erősödése nem a mi érdemünk. Természetes folyamat lesz, mit a liberális politika természetellenes bűnei indítanak be! Szerte Európában szaporodnak megmozdulásaink, harcosaink mindenütt demonstrációkkal mutatnak rá a migránsválság tűrhetetlenségre és a vezetések impotenciájára! Minden elnyomásra és elhallgattatásra belső szervezkedésre és kinyilatkoztatásra kell válaszolnunk! Most még a gondolatok hidegháborúját vívjuk! Minden rosszban van valami jó! Csak így szabad gondolkodnunk, és továbbra is csak fehér harcosként érdemes élnünk!
KITARTÁS!


Forrás:bhhdivision.blogspot.com
Tovább a cikkre »